Home - Veiligheid - Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen: Altijd weten wie er binnenkomt

Toegangscontrole via slimme systemen is steeds belangrijker in een complexer wordende wereld. De nieuwste innovaties stellen u in staat te beheren wie binnenkomt in een woon- of kantoorgebouw of op een bedrijven- of industrieterrein. Zo garandeert u de veiligheid van bewoners, bezoekers en medewerkers. Naast verhoogde veiligheid zorgt een modern toegangscontrolesysteem ook voor maximaal gebruiksgemak voor gebouwbeheerders, gebruikers en installateurs.

Elk gebouw en elk project is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Toegangscontrole en sleutelmanagement bieden daarom de ultieme oplossing. Van eenvoudige stand-alone opties tot uitgebreid centraal beheer. Bij Elbo Technology kijken we graag met u mee welke vorm van systeem het meest geschikt is voor uw project. Zo ontvangt u van onze veiligheidsexperts een oplossing op maat en persoonlijk advies.

Ontdek hier welk innovatief toegangscontrolesysteem past bij uw wensen.


Ontdek welk toegangscontrolesysteem het meest voor u geschikt is

Toegangscontrole met centraal beheer

Toegang en sleutelmanagement centraal beheren, en indien gewenst op afstand, met IPassan en Easy Door.

toegangscontrole via IP oplossingen

IPassan: geavanceerde IP-toegangscontrole
Voor (middel)grote gebouwencomplexen

Een geavanceerd IP-gebaseerd online toegangscontrolesysteem waarmee een onbeperkt aantal deuren, gebruikers en locaties centraal kan worden beheerd via de Cloud. Handig: u integreert IPassan eenvoudig met video-intercom en andere systemen voor nog meer mogelijkheden.  

Meer weten?

Toegangscontrole via de cloud

Easy Door: installatiegemak, veelzijdig en snel
Voor kleine tot middelgrote gebouwencomplexen

Iedere toegang functioneert stand-alone, maar kan centraal via de Cloud worden beheerd. Een veelzijdige en betaalbare oplossing; snel en eenvoudig te installeren. Wijzigingen worden eenvoudig via de sleutels overgedragen (read and write).

Meer weten?

Standalone toegangscontrole

Met een standalone oplossing beveiligt alleen de deuren waarvan u dat nodig vindt. Snel en eenvoudig, zonder PC of netwerk.

toegangscontrole voor enkele deuren

Transit+: besturingseenheid voor standalone toegangscontrole
Geavanceerde stand-alone oplossing

Beveilig één of enkele deuren in een wooncomplex, kantoorpand of ergens anders, zonder uitgebreid systeem. Met de Transit+ Controller van topmerk FDI garandeert u de beveiliging van één of twee deuren of poorten. Via de bijbehorende app en bluetoothverbinding stelt u in een handomdraai de deurrechten en elektronische sleutels in.

Meer weten?

Toegangscontrole via een codepaneel

Proximity lezers en numerieke toegangscodemodules
Voor beveiligde toegang van enkele deuren

Veilige oplossingen, waarvoor geen netwerk of PC nodig is. Eenvoudig te bedraden en beheren en prima te combineren met onze Urmet entreepanelen voor video-intercom, zoals Alpha en Sinthesi. 

Meer weten?

Totaaloplossingen voor toegangscontrole

Combineer uw toegangscontrolesysteem met ander beveiligingsapparatuur

 

Toegangscontrole is uitstekend te combineren met onder andere deurcommunicatie, camerasystemen en woningautomatisering. Zo kan de toegang ook via beeld in de gaten worden gehouden en beheren bewoners en medewerkers met hun smartphone of op een andere manier op afstand de toegang.

Bij Elbo Technology streven we altijd naar totaaloplossingen, kijken we graag mee hoe we veiligheid en comfort kunnen verbeteren en hoe we het installatie- en bediengemak kunnen vergroten. Zo gaan we voor tevreden klanten, partners, installateurs en eindgebruikers.

Toegangscontrole inzetten voor optimale veiligheid via Elbo Technology

Heeft u vragen of advies nodig over uw beveiliging?

Met de slimme oplossingen van Elbo Technology wordt toegangscontrole eenvoudig voor gebruiker én beheerder. Benieuwd hoe wij optimale veiligheid combineren met kosten- en tijdbesparing voor uw project? Laat hier vrijblijvend een terugbelverzoek achter, we staan u graag bij met advies op maat.

* Verplichte velden

Urmet: Optimale beveiliging voor uw gebouw

State-of-the-art toegangscontrolesystemen

Toegangscontrole van het hoogste niveau met Urmet

De hoogwaardige toegangscontrolesystemen die we bij Elbo Technology bieden worden ontwikkeld door FDI Group, onderdeel van marktleider Urmet Group Italy. FDI investeert veel in hun R&D-afdeling en loopt daardoor voorop als het gaat om state-of-the-art innovatieve oplossingen op het gebied van toegangscontrole; altijd met de hoogste kwaliteitseisen die ook bij Urmet gelden.

Meer over Urmet

Volg de laatste ontwikkelingen

Blogs en nieuwsartikelen