Home - Merken - Geutebrück
Geutebruck

  

Geutebrück

Krachtige verwerking van metadata voor een optimale interactie met andere systemen. Sterk in videomanagement en content analyse voor projecten in kritieke infrastructuur, publieke sector, banken, de industrie, logistiek, automotive en pharmacie.

 • De veilige weg naar meer transparantie
 • Videomanagement en analyse oplossingen
 • Intelligente beeldherkenning
 • Procesoptimalisatie en beveiliging

Bekijk alle Geutebrück-producten

 

Oplossingen

 Geutebrück is een expert in videomanagementoplossingen op het gebied van:

Identificatie Veiligheid Locatie Management Documentatie

 

Geutebruck identificatie oplossingen

Identificatie

Van personen en objecten, hoeveel zijn er en hoe bewegen ze om vervolgens de juiste opvolgacties te borgen.

 • Detectie correct gebruik van beschermingsmiddelen zoals helm of gezichtsmasker
 • Identificatie van producten in logistieke processen
 • Kentekenherkenning voor in- en uitgangsbeheer
 • People counting
Geutebruck veiligheidsoplossingen

Veiligheid

Middels preventieve, doelbewuste en discrete detectie van afwijkingen in videobeelden, met automatische informatie naar beheerders.

 • Vroegtijdige foutdetectie in bedrijfsprocessen
 • Bewaking van privacy
 • Integratie met X-ray apparatuur
 • Voorkomen van verlies of diefstal in goederenstromen

 

Geutebruck locatiebepaling

Locatie

Vind verloren of verkeerd geplaatste goederen of stel onregelmatigheden in het proces vast en documenteer de status en hoeveelheden van goederen en objecten.

 • Locatiebepaling verkeerd opgeslagen goederen
 • Locatiebepaling goederen op transportbanden
Geutebruck productiemanagement

Management

Van de processen op de bedrijfslocatie, van ontvangst tot vertrek voor het managen van bewegingen, procedures en logistieke proces optimalisaties.

 • Zicht op laad- en lostijden
 • Reduceer wachttijden bij in- en uitgaand verkeer
 • Beheer bewegingen van voertuigen op het bedrijfsterrein
Geutebruck documentbeheer

Documentatie

Van processen op basis van video recording voor analyse en bewijsvoering ingeval van onregelmatigheden in goederenstroom of pogingen tot sabotage.

 • Documenteren van schade en aansprakelijkheid
 • Beveiliging van data en videobeelden
Wat is Geutebruck?

Wat is Geutebrück?

De geavanceerde systemen van Geutebrück ondersteunen bedrijven op twee belangrijke manieren. Enerzijds door uw bedrijf op het gebied van videobeveiligingssystemen te beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door ongeautoriseerde activiteiten. Anderzijds door u te helpen om uw interne processen te optimaliseren. Door middel van uitgebreide logistieke procesdocumentatie kunt u zwakke punten en potentiële risico's identificeren. Het corrigeren van deze problemen verhoogt uw procesefficiëntie en verlaagt de foutkosten.

 

Geutebruck persoonlijk advies vanuit Elbo Technology

Vraag om persoonlijk advies

Omdat we weten dat elk bedrijf anders is, zijn de videobeheeroplossingen van Geutebrück op maat gemaakt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij werken met u samen aan een ​​concept dat voldoet aan uw unieke eisen, aangepast aan uw specifieke locatieomstandigheden. Wij stellen vervolgens het exacte pakket aan hard- en software samen dat u nodig heeft en ondersteunen u bij de installatie en inbedrijfstelling van uw nieuwe videobeveiligingssysteem.

Benieuwd welke Geutebrück-oplossing bij uw project past? Neem contact met ons op via advies@elbotechnology.nl of bel direct naar

040 2679 888

Elbo Technology & Geutebrück

Volledige ontzorging met oplossingen op maat

De betrouwbare oplossingen van Geutebrück sluiten naadloos aan op de diensten, producten en systemen van Elbo Technology. We hebben jarenlange ervaring met de oplossingen van dit merk. We staan u bij met advies over welke producten het best passen bij uw project en met hulp bij engineering, calculatie, programmering en de vele mogelijkheden voor integratie. Hierbij kunt u denken aan de integratie van de camera-oplossingen met onder andere de intercomsystemen van Zenitel. Ook toegangscontrole en video-analyse kunnen met elkaar worden geïntegreerd. Zo kunt u bijvoorbeeld een alarm instellen als iemand zonder toegangsrechten ergens naar binnen probeert te gaan. Bij al deze oplossingen en integratiemogelijkheden staat veiligheid voorop.

Ontvang advies op maat

Elbo Technology en Geutebrück

Geutebrück Software

 • Videomanagement
  Met de G-CORE reeks regelt u videomanagement. Deze software is snel, eenvoudig te gebruiken en te integreren met veel systemen.
 • Securitymanagenent
  Met de G-SIM reeks gaat u voor de slimste oplossing voor securitymanagement. G-SIM is de perfecte aanvulling op uw G-CORE-software. Voor het beveiligen van locaties op zowel lokaal als globaal niveau.
 • Videoanalyse
  Videocontent-analyse voert u uit met de G-TECT reeks. Ook deze kunnen worden gebruikt in combinatie met de G-CORE systemen, die u dankzij G-TECT nog meer functionaliteiten geeft en af kunt stellen op individuele wensen.

 Bekijk de software

Geutebrück Servers

 • Servers
  Een uitgebreide reeks hardwareplatforms (servers) van Geutebrück van de hoogste kwaliteit. Beschikbaar in allerlei varianten, zodat er voor elk project een passende oplossing is.
 • Werkstations
  Werkstations, zodat u direct aan de slag kunt met videomanagement.

 Bekijk de servers

Geutebrück Video Security en Value Imaging uitgelegd

Bekijk de video's

Geutebrück video security-oplossingen

Stel veiligheid voorop met de Video Security-oplossingen van Geutebrück.

Geutebrück value imaging-oplossingen

Breng de gehele supply chain van uw organisatie in beeld met de Value Imaging-oplossingen van Geutebrück.

Geutebrück meer dan 50 jaar ervaring

Geutebrück: al meer dan 50 jaar ervaring

Het Duitse bedrijf Geutebrück werd opgericht in 1970 en groeide sinds dat jaar uit tot een van de grootste spelers op het gebied van camerabeveiliging. De oplossingen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 70 landen. In Nederland is Elbo Technology exclusief leverancier van Geutebrück. Ondanks de groei is de Duitse marktleider nog steeds een familiebedrijf, ondertussen geleid door de tweede generatie Geutebrück’s.

Bekijk hier alle Geutebrück-oplossingen

Vraag advies omtrent de vele toepassingsmogelijkheden van Geutebrück

Vraag naar de vele toepassingsmogelijkheden

De oplossingen van Geutebrück zijn op vele plekken toepasbaar. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: Supply Chain, gezondheidsinstellingen, penitentiaire inrichtingen, parkeeromegvingen, site security, benzinestations, energiecentrales, onderwijsinstellingen, retail, musea en andere culturele instellingen.

 

Benieuwd welke Geutebrück-oplossing bij uw project past? Neem contact met ons op!

040 2679 888

Mailen kan natuurlijk ook: advies@elbotechnology.nl