Home - Communicatie
Communicatiesystemen van Elbo Technology: oplossingen voor woningbouw en utiliteit

Communicatie

Slimme interactie tussen bewoners, medewerkers en bezoekers

Op een slimme, veilige en eenvoudige manier interactie tussen bewoners, medewerkers en bezoekers van gebouwen mogelijk maken: dat is Communicatie volgens Elbo Technology. Met intercom-systemen, omroep- en ontruimingsoplossingen van de beste merken, afgestemd op de markt, op de specifieke wensen van gebruikers en op de geldende eisen realiseren wij samen met u de meest ultieme communicatiesituaties.

Oplossingen

Slimme interactie tussen bewoners, medewerkers en bezoekers wordt mogelijk gemaakt met slimme producten. Kwaliteit, innovatie en integratie staan voorop bij de intercom-, omroep- en ontruimingsoplossingen van Elbo Technology.

Met de intercomsystemen van Urmet biedt Elbo Technology slimme, mooie en veilige oplossingen

Intercomsystemen

Met topmerk Urmet voor de woningbouw en marktleider Zenitel voor de utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra vindt u bij Elbo Technology professionele (video-)intercomsystemen voor elke toepassing. Gemakkelijk te installeren (zoals bijvoorbeeld 2Voice-intercomsystemen), centraal te beheren en te integreren met bijvoorbeeld domotica en security-management. De Intelligent Communication-oplossingen van Zenitel blinken uit in bedrijfskritische communicatie en cybersecurity. In woongebouwen met een hoogte van meer dan 70 meter is het verplicht of gewenst om een calamiteitenintercom te plaatsen, waarmee de brandweer bij uitval of overbelasting van mobiele apparatuur toch kan communiceren. Meer weten over alle intercom-mogelijkheden?

Meer over intercomsystemen

Omroep en ontruiming: voor als de veiligheid van alle aanwezigen in een ruimte voorop staat.

Omroep en Ontruiming

Als het erop aankomt een ruimte, gebouw of terrein veilig kunnen verlaten, zijn beeld- en geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid noodzakelijk. Daar zorgen de superieure omroep- en ontruimingsoplossingen van Zenitel voor. De veiligheid van alle aanwezigen staat voorop. Meer weten over alle omroep- en ontruimingsoplossingen?

Meer over omroep- en ontruiming

Informatieschermen

Informatieschermen

De informatieschermen van Urmet zijn een uitkomst voor efficiënt communiceren. In wooncomplexen, kantoren, sporthallen, winkelcentra en op vele andere plekken kunnen berichten, video’s, afbeeldingen en meer eenvoudig worden getoond. Bezoekers, bewoners en medewerkers zien de meest actuele informatie op het scherm. Gebouwbeheerders kunnen centraal op afstand de schermen bedienen, updaten en in de gaten houden. Meer weten over de mogelijkheden van de informatieschermen van Urmet?

Meer over informatieschermen

Integratie

Verbinding van alle oplossingen

Vanaf één of meerdere centrale punten al uw gebouwen - in zowel utiliteits- als woningbouwprojecten - beheren: het kan met de oplossingen van Elbo Technology. Integreer onze communicatieoplossingen met toegangscontrole, beheer de woningautomatisering van alle afzonderlijke woningen vanaf één centraal punt of koppel videobewaking aan voorzieningen voor omroep en ontruiming. De vele integratiemogelijkheden zorgen voor kostenverlaging, tijdsbesparing en foutreductie. Op afstand de namen in een intercom aanpassen bij verhuizingen, zonder dat u iemand op weg moet sturen om op locatie steeds de wijzigingen aan te brengen, in één systeem met toegangscontrole in een handomdraai kwijtgeraakte sleutels blokkeren, een digitale receptie integreren met parkeermanagement en direct kunnen zien of de noodverlichting in een gebouw nog goed functioneert - het kan allemaal.

Meer dan alleen goede producten

De vier pijlers van Elbo Technology zijn Communicatie, Comfort, Veiligheid en het Centraal Beheer daarvan. Door integratie van onze oplossingen mogelijk te maken streven we naar zoveel mogelijk ontzorging van de installateur en opdrachtgever.

Maar we gaan verder: bij Elbo Technology vinden wij het bieden van de beste service namelijk minstens net zo belangrijk als het bieden van de beste producten. Als specialist op het gebied van communicatie-oplossingen voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw, bieden we daarom trainingen (ook op maat en op locatie), een technische helpdesk die snel en zorgvuldig antwoord geeft op vragen en die écht verstand van zaken heeft, ondersteunen we de beheer- en onderhoudsdiensten van woningcorporaties, vastgoedbeheer, bedrijven en overheid. Meer weten over de dienstverlening Elbo Technology?

Over ons

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Vraag hier eenvoudig persoonlijk advies of een offerte op maat aan.

Intercomsystemen van Elbo Technology zijn te koppelen aan smartphones voor beheer op afstand.

Smartphone-koppeling: Overal en altijd communiceren

Met de Call Forwarding-mogelijkheden van Urmet kunnen oproepen eenvoudig worden doorgeschakeld naar de smartphone. Bewoners kunnen zo binnen- en buitenshuis direct zien wie er voor de deur staat. Binnenshuis is dat zeker voor minder mobiele mensen echt een uitkomst: ze hoeven niet meer op te staan om oproepen te beantwoorden. Ook buitenshuis kunnen bewoners in de gaten houden wie er aanbelt. Dat vergroot hun gevoel van veiligheid aanzienlijk. Ieder type toestel, zoals bijvoorbeeld de Alpha, kan worden gecombineerd met de call forwarding-interface dankzij 2Voice en IPerCom. Een van de grote voordelen van 2voice is het installatiegemak, met IPerCom is ook centraal management van telefoonnummers mogelijk. Urmet biedt bovendien de gratis Call Me-app, waarmee oproepen eenvoudig kunnen worden beheerd. Ook voor de utiliteitsbouw zijn er met Zenitel allerlei Call Forwarding-mogelijkheden beschikbaar.

Ontdek CallMe

Markten

Een passende communicatieoplossing voor elke situatie

In een kantoorpand gelden andere communicatie-eisen dan in een tunnel; in een appartementengebouw met veel oudere bewoners zijn andere voorzieningen nodig dan op een industrieterrein. Bij Elbo Technology vindt u altijd een passende oplossing.

Intercomsystemen voor de woningbouw bij Elbo Technology

Woningbouw

In appartementencomplexen en woningen staan het comfort en de veiligheid van bewoners voorop. Met state of the art intercom systemen kunnen bewoners eenvoudig zien en horen wie er voor de deur staat en ook met elkaar, met gebouwbeheerders en de receptie communiceren. De intercomopties voor de woningbouw zijn gemakkelijk te installeren en centraal te beheren. Meer weten?

Intercomsystemen voor de utiliteitsbouw: kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw draait het om eenvoudig communiceren met bezoekers en werknemers, en veiligheid in een gebouw waarborgen. Met oplossingen van de merken Zenitel en Urmet en functionaliteiten zoals een digitale receptie, zetten we gebruiksgemak centraal in zowel kantoor- als bedrijfsverzamelgebouwen. Dankzij onder andere integraties met camerabewaking, toegangscontrole, lift- en parkeermanagement, receptiediensten is er nu nog meer mogelijk. Meer weten?

Intercomsystemen en omroep&ontruiming: de beste industrie-oplossingen

Industrie

In de industrie zijn goede communicatie en veiligheid erg belangrijk. Met kwalitatieve Intelligent Communication-intercomoplossingen van Zenitel kan de toegang worden geregeld en dankzij professionele omroep- en ontruimingsproducten (Exigo) kunt u de veiligheid van iedereen in het gebouw of de omgeving waarborgen. Meer weten?

Intercomsystemen en omroep & ontruiming: de beste oplossingen voor verkeer en infra

Verkeer en infra

Als het aankomt op Verkeer en Infra is veiligheid essentieel. De allerbeste kwaliteit van beeld en geluid zijn de standaard in tunnels, parkeergelegenheden, bruggen en andere infrastructurele objecten. Op plekken waar luid en duidelijk communiceren van levensbelang kan zijn, biedt Elbo Technology kwalitatieve oplossingen met Zenitel. Meer weten?

Merken

De beste dienstverlening is niets waard zonder de beste producten

Op het gebied van Communicatie is Elbo exclusief leverancier van de topmerken Urmet en Zenitel.

Urmet is Italiaanse wereldleider op het gebied van intercomsystemen

Urmet

Het Italiaanse merk Urmet levert topkwaliteit producten op het gebied van communicatie, beveiliging en domotica. De innovatieve intercom-systemen van Urmet zijn voorzien van de meest moderne functionaliteiten voor bewoners (zoals 2voice en doorschakelen naar de smartphone), zijn zo ontworpen dat ze faalkosten minimaliseren en zijn eenvoudig te installeren. Meer weten over Urmet? 

Ontdek Urmet

Zenitel innovatieve communicatie-oplossingen

Zenitel

Zenitel, verbonden aan het toonaangevende merk Zenitel, biedt slimme, innovatieve communicatie-oplossingen voor de utiliteitsbouw. Met meer dan 100 jaar ervaring is het merk in staat om de beste utiliteits-oplossingen te bieden. U kunt hierbij denken aan intercomoplossingen, maar ook aan voorzieningen voor omroep en ontruiming. Meer weten over Zenitel?

Ontdek Zenitel

Intercomsystemen en omroep&ontruiming: communicatie bij Elbo Technology

 

Meer weten?

Bel voor meer informatie naar: 040 26 79 888

Of bekijk hier hoe we andere projecten hebben bijgestaan:

Bekijk referenties