Home - Markten - Woningbouw - Elektrotechnische installateurs

Elektrotechnische installateurs

Ondersteuning voor elektrotechnische installateurs

Installateurs weten de weg naar Elbo

Wij bieden een breed scala aan elektrotechnische oplossingen en volgen de ontwikkelingen op de voet. Installateurs vallen graag terug op onze specialisten. Zij ondersteunen met de technische helpdesk, geven van training of komen op locatie voor ondersteuning..

Wij willen installateurs zoveel mogelijk ontzorgen en bieden daarom ook de volgende services aan:

  • Calculaties en offertes
  • Stekkerklare oplossingen
  • Aansluit- en blokschema's
  • BIM-modellen van ons kernassortiment

Wanneer u als installateur klant wordt, ontvangt u ook een account voor onze webshop.

Neem alvast een kijkje

Installateurs aan het woord

Woningcorporatie Wonen Zuid

Woningcorporatie Wonen Zuid werkt samen met twee installatiepartners, elk verantwoordelijk voor een van de regio’s waarin de corporatie actief is: Electro Consten B.V. en Willems Installatiebedrijven. Ook zij werken nauw samen met ons. Die samenwerking bevalt goed, vertelt Nicolaije. “Als we een vraagstuk hebben, denkt iedereen direct mee. Elbo luistert daar goed naar. Nieuwe toepassingen worden direct doorgegeven aan en netjes afgestemd met onze installateurs.”

Lees hier het hele verhaal

Technisch Buro Wissing

Het team van 20 monteurs kent de Urmet intercom oplossingen door en door. Ook onze specialisten kennen ze goed. Leon Mutsaers, oud-eigenaar van Technisch Buro Wissing: “Uiteindelijk gaat het om het ontzorgen van onze klanten op het gebied van alles wat is aangelegd in en om de woningen, en daar hebben we in Elbo een gelijkgestemde partner gevonden.”

Lees hier het hele verhaal

Bosman Bedrijven

Directeur projecten Jaco Duijst van Bosman Bedrijven:  “We zijn blij met Elbo als partner, omdat ze ons als opdrachtgever ontzorgen”, vertelt Jaco. “Ze hebben de technische know how in huis om deze grote opdracht installatietechnisch helemaal met ons uit te rollen. We kunnen heel goed samenwerken, onze engineers spreken dezelfde taal. Als mijn engineers een vraag stellen aan Elbo dan denken ze mee in oplossingen. Dat is belangrijk voor ons.

Lees hier het hele verhaal

Direct advies ontvangen?

Bel 040 26 79 888 voor advies op maat. Wordt u liever door ons gebeld? Laat dan hieronder uw gegevens achter

Onze oplossingen. 

Naast een uitgebreid assortiment aan oplossingen is ook het ontwerp belangrijk. Het design van een entreepaneel of binnentoestel moet passen bij de uitstraling van het project. Wij bieden producten van het Italiaanse topmerk Urmet. Betaaldbare producten met een elegant design. 

Intercom

Elbo levert hoogwaardige communicatiesystemen voor video-intercom en voor inzet bij calamiteiten

Meer weten?

Toegangscontrole

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole.

Meer weten?

Camerasystemen

Voor perimeterbeveiliging, of het bestrijden van diefstal levert Elbo camerasystemen met videoanalyse-functies.

Meer weten?

Informatieschermen

Eenvoudig communiceren met bewoners via een digitaal informatiescherm in de entreehal en optie voor koppeling met videointercomtoestel in de woning.

Meer weten? 

Woningautomatisering

Domotica draait om het optimaliseren van comfort, veiligheid en energiebesparing. Elbo biedt perfecte oplossingen voor woningautomatisering anno nu.

Meer weten?

Noodverlichting

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg. Met complete oplossingen rond vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting.

Meer weten?

Deze gebouwen leven

Gebouwen komen tot leven door de mensen die er werken en wonen. En in ons werk en wonen hebben we allemaal behoefte aan comfort, veiligheid én communicatie met elkaar. Elbo regelt dit. Voor iedere wens een oplossing. Slimme oplossingen voor smart buildings.