Home - Merken

Merken

Urmet

Urmet

Het Italiaanse Urmet (sinds 1937) is een wereldspeler op het gebied van (video-)intercom en geïntegreerde systemen voor toegangscontrole en gebouwenautomatisering. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve oplossingen die uitblinken in gebruiks- en installatiegemak.

Meer over Urmet Bekijk video

Zenitel

Zenitel

Wereldleider Zenitel richt zich al meer dan 100 jaar op communicatie voor de utiliteitsbouw. Ook als het gaat om zorginstellingen, detentiecentra, bankgebouwen of andere zwaar beveiligde situaties is Zenitel dé standaard op het gebied van intercom. De innovatieve producten van het merk steken met kop en schouders boven de concurrentie uit waar het gaat om geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, compatibiliteit en cyber security.

Meer over Zenitel Bekijk video

Geutebrück

Geutebrück staat al meer dan veertig jaar voor even betrouwbare als innovatieve oplossingen op het gebied van cameraobservatie. Vandaag de dag kunnen deze ook worden ingezet voor Value Imaging. Door het koppelen van beelden aan procesdata ontstaat een geavanceerd middel om bedrijfsprocessen te volgen en te verbeteren. Geutebrück biedt uitgebreide mogelijkheden voor koppeling met systemen en installaties van derden zoals bijv. barcodesystemen. En uiteraard met de intercomsystemen van Zenitel.

Meer over Geutebrück Bekijk video

 

Zemper

Zemper biedt een complete lijn van moderne led-armaturen voor zowel noodverlichting als vluchtwegaanduiding.

Met specifieke oplossingen voor de meest veeleisende omgevingen en geavanceerde oplossingen voor het centraal management en testen van armaturen.

Meer over Zemper Bekijk video

Gessler

Gessler heeft zich sinds 1975 gespecialiseerd in centrale voedings- en testsystemen. Het merk staat voor innovatie, design en state-of-the-art-technologie.

Al vanaf de start heeft Gessler de filosofie om innovatieve technologie te combineren met up-to-date design en functionaliteit te linken aan een hoge kwaliteit.

Meer over Gessler