Home - Markten - Industrie

Industrie

When the going gets tough...

Juist in de industrie zijn intercom-, omroepsystemen en IP-toepassingen van vitaal belang, zodat mensen veilig en ongestoord kunnen werken. Topkwaliteit gekoppeld aan betrouwbaarheid, beschikbaarheid en levensduur zijn een eerste vereiste voor een veilige omgeving. CCoIP, Critical Communication over IP, moet juist dan werken als de situatie daar om vraagt. Zenitel neemt al jaren een pole position in in het klassement van fabrikanten die state-of-the-art oplossingen op de markt brengen.

Zenitel systemen voor de industrie
Veiligheid en communicatie industriewereld

Voor de industriewereld is veiligheid en communicatie niet voor niets prioriteit #1. Dat vereist superieure kwaliteit in ondersteunende systemen en producten. Zenitel (voorheen Vingtor-Stentofon) is een van de toonaangevende producenten van intercomsystemen en al jaren de huisleverancier van Elbo Technology. Als exclusief importeur werken wij graag met hun grenzeloos inzetbare SIP-toestellen en excellente productlijnen als Turbine, Exigo en AlphaCom. Zenitel loopt al jaren voorop in interne communicatie en steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit waar het gaat om geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, compatibiliteit én robuustheid. Want ook dat telt in de wereld van chemie, olie-, gas- en energieproductie maar evengoed voor alle andere industriële omgevingen waarbij communicatie en veiligheid hand in hand gaan. Zenitel staat voor innovatieve oplossingen die uitblinken in gebruiks- en installatiegemak. Dat sluit naadloos aan bij onze filosofie.

Bekijk de producten van Zenitel

Verwante artikelen

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.