Home - Merken - Urmet - Codepanelen en proximity-lezers

Standalone codepanelen en proximity-lezers

Beveilig één of enkele deuren met een betrouwbaar codepaneel of proximity-lezer

Een codepaneel of proximity-lezer biedt maximaal bediengemak

Als u de veiligheid van bewoners of medewerkers in een gebouw en alle materialen in bepaalde ruimtes goed wilt beschermen tegen ongewenste indringers, heeft u lang niet altijd een uitgebreid systeem nodig. Wilt u slechts één of enkele deuren beveiligen? Kies dan voor standalone toegangscontrole. U plaatst dan een codepaneel of proximity-lezer op de deur en regelt zo, zonder PC of netwerk, betrouwbare en veilige de controle van de toegang. De numerieke codepanelen en proximity-lezers (waarbij de sleutel wordt geactiveerd wanneer deze in het elektromagnetische veld van de lezer komt) van FDI die u bij Elbo Technology vindt, zijn zeer betrouwbaar en kenmerken zich door installatie- en bediengemak.

 

Meer dan een simpel codepaneel

De stand-alone modules laten zich prima combineren met de entreepanelen voor deurcommunicatie van Urmet. Ze vormen daarmee één geheel. Lees meer over de voordelen van een numeriek standalone codepaneel, of bekijk direct het aanbod in onze bestelomgeving.

 

Direct bestellen


Codepaneel toegangscontrole

Eenvoudig te beheren en onderhoudsvriendelijk

… voor gebouwbeheerders en -eigenaren

  • Een codepaneel of proximity-lezer heeft geen pc of netwerk nodig.
  • Kies zelf de deuren die u wilt beveiligen. Zo garandeert u de veiligheid in de ruimtes waar dat nodig is, maar bespaart u op de kosten van een uitgebreid systeem.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk.
  • De meeste numerieke toestellen zijn voorzien van 2 relais voor betrouwbare werking.
  • Eenvoudig in te stellen codes.

Makkelijk te installeren codepanelen voor toegangscontrole

Installatiegemak

… voor installateurs

  • Eenvoudige montage.
  • Een codepaneel of proximity-lezer is zonder pc of netwerk in te stellen.

Gebruiksvriendelijke codepanelen en proximity-lezers

Veiligheid en gebruiksvriendelijk

… voor gebruikers

  • Een codepaneel of proximity-lezer is eenvoudig in gebruik.
  • Veiligheid gegarandeerd met goede toegangscontrole, waarmee wordt voorkomen dat de verkeerde mensen het gebouw binnentreden.
  • Deuropeningstijd per deur te bepalen. Bijvoorbeeld in een complex met veel bewoners die wat ouder of slecht ter been zijn, kunt u ervoor kiezen de deur wat langer te openen.

Producten voor standalone toegangscontrole

Bestel eenvoudig zelf alle onderdelen in onze bestelomgeving


Ontdek ook onze andere oplossingen voor toegangscontrole

Toegangscontrole voor kleine tot middelgrote complexen

Wilt u meer dan een enkele deur beveiligen? Voor kleine tot middelgrote complexen is Easy Door de oplossing. Dit veelzijdige en betrouwbare systeem is eenvoudig te bedienen en te installeren, op locatie en via de cloud. 

Ontdek Easy Door

Voor beveiliging van middelgrote tot grote complexen

Voor middelgrote tot grote gebouwencomplexen is IPassan de uitkomst. Dit betrouwbare IP-systeem is vrijwel onbeperkt uit te breiden. Met online digitaal sleutelbeheer bespaart u op tijd en kosten.

Meer over IPassan

Geavanceerde besturingseenheid met één of twee lezers

Eén of enkele deuren kunt u ook beveiligen met Transit+, de geavanceerde besturingseenheid van FDI. Eenvoudig in te stellen en te beheren via een app en bluetoothverbinding.

Ontdek Transit+

Toegangscontrole Elbo Technology

Benieuwd welk type toegangcontrole past in uw situatie?

Als u kleine, middelgrote of grote complexen met meerdere deuren wilt beveiligen, is standalone misschien niet de juiste oplossing. Voor grotere projecten vindt u bij Elbo Technology de systemen EasyDoor en IPassan.

Weet u niet precies welk systeem het meest geschikt is? Dan helpen we u graag. Neem contact met ons op via: 040 26 79 888. Of lees hier meer over onze uiteenlopende oplossingen.

Meer over toegangscontrole