Home - Veiligheid
Toegangsbeheer en camerasystemen voor veiligheid in gebouwen

Veiligheid in en om gebouwen

Oplossingen en innovatieve systemen

Bewoners, medewerkers en bezoekers van gebouwen beschermen met slimme, moderne oplossingen: dat is veiligheid volgens Elbo Technology. Samen realiseren we de beveiliging en veiligheid in gebouwen, ruimten en op terreinen. Dat doen we met behulp van alle mogelijkheden voor toegangsbeheer, camerasystemen, omroep en ontruiming, noodverlichting en calamiteitenintercoms.

Gebouwinnovaties voor verhoogde veiligheid in gebouwen

Het beschermen van gebruikers en middelen wordt mogelijk gemaakt met innovatieve en betrouwbare oplossingen voor toegangsbeheer, camerasystemen, omroep en ontruiming, noodverlichting en calamiteitenintercom van Elbo Technology.

Toegangsbeheer voor veiligheid in gebouwen

Toegangsbeheer

In elk gebouw (centraal) de toegangsrechten kunnen beheren voor alle (individuele) bewoners, medewerkers en bezoekers? IPassan en Easy Door van Urmet bieden vele mogelijkheden, zoals het regelen van de toegang in een gebouw en het reserveren van spreekkamers, en Elbo Technology biedt u ook mogelijkheden voor parkeermanagement, liftmanagement en kentekenherkenning. 

Meer over toegangscontrole

Camerasystemen: slimme oplossingen voor veiligheid in gebouwen

Camerasystemen

Voor observatie en beveiliging vindt u bij Elbo Technology kwalitatieve camerasystemen van Urmet en Geutebrück. Dankzij de vele functionaliteiten, zoals videoanalyse-mogelijkheden (blurring, virtual fencing, etc.) en value imaging (voor bijvoorbeeld procesoptimalisatie in de logistiek) zijn deze camerasystemen breed inzetbaar.

Meer over camerasystemen

Omroep en ontruiming veiligheid in gebouwen

Omroep en ontruiming

Op een veilige, efficiënte manier een gebouw, terrein of ruimte kunnen verlaten is van levensbelang. Met de betrouwbare Exigo-oplossingen van Zenitel wordt de veiligheid van bewoners, medewerkers en bezoekers gewaarborgd in elke situatie.

Meer over omroep- en ontruiming

Noodverlichting voor verhoogde veiligheid in gebouwen

Noodverlichting

Elbo Technology biedt noodverlichtingsoplossingen van Gessler: met vluchtwegverlichting, vluchtwegaanduiding en (de)centrale voedingssystemen kunnen mensen op een veilige manier een plek verlaten. De oplossingen zijn geschikt voor utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra, maar ook zeker voor de woningbouw. Elbo Technology denkt ook met u mee voor projectering en geldende wet- en regelgeving. 

Meer over noodverlichting

Calamiteitenintercom: communicatie voor veiligheid in gebouwen

Calamiteitenintercom

Als een (woon)gebouw meer dan 70 meter hoog is, is het soms verplicht (vaak gewenst) om calamiteitenintercoms te installeren, waarmee de brandweer kan communiceren op het moment dat mobiele apparatuur uitvalt of overbelast raakt. Elbo Technology kan hier ook in adviseren.

Meer over calamiteitenintercom

Privacybewaking en cybersecurity bij Elbo Technology

Privacybewaking

Bij Elbo Technology zijn we ons bewust van alle privacywetgevingen en onze oplossingen sluiten perfect aan bij de eisen daaromtrent. Zo is het mogelijk om individuele aanpassingen te doen, bijvoorbeeld als een bewoner zijn of haar naam en/of huisnummer niet getoond wil hebben in het toegangscontrolesysteem. Camerabeelden kunnen worden beveiligd, zodat de beelden enkel wanneer er noodzaak toe is, kunnen worden opgevraagd.

Meer over privacybewaking

 

Cybersecurity

Elbo Technology weet waar het om draait als het gaat om cybersecurity, zowel op het gebied van software als hardware. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een IP-intercom binnen de poort te plaatsen. Zenitel heeft intercomtoestellen ontwikkeld waarbij de microfoon en luidspreker gescheiden zijn van het IP-systeem. Daarmee voorkomt u dat er gevoelige data op straat komt te liggen.

Meer over cybersecurity

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Vraag hier eenvoudig persoonlijk advies of een offerte op maat aan.

Integratie

Verbinding van alle oplossingen

Vanaf één of meerdere centrale punten de veiligheid in al uw gebouwen in de gaten kunnen houden: de zeer goed te integreren oplossingen van Elbo Technology maken dat mogelijk. Zo bespaart u tijd en kosten op het onderhouden en beheren van uw systemen. De veiligheidsoplossingen zijn uitstekend te integreren met bijvoorbeeld communicatiesystemen, om bewaking en beveiliging van gebouwen te vereenvoudigen. Benieuwd hoe wij het beheer van uw systemen eenvoudig maken?

Bel voor meer informatie naar: 040 26 79 888

Meer dan alleen goede producten

Bij Elbo Technology ligt de focus op Communicatie, Comfort, Veiligheid en het Centrale Beheer daarvan. We maken maximale integratie tussen producten en systemen mogelijk, we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en we kennen de wet- en regelgeving. Zo staan we u niet alleen bij met kwalitatieve producten van de beste merken, maar bieden we ook ondersteuning en advies. Meer weten over de dienstverlening van Elbo Technology?

Over ons

Markten

Veiligheid in elke situatie

Veiligheid is altijd en overal belangrijk. In een appartementengebouw gelden echter andere eisen dan in een tunnel of ander infraobject. Op een industrieterrein moet rekening worden gehouden met andere factoren die de veiligheid beïnvloeden dan in een bedrijfsverzamelgebouw. Dankzij de expertise van Elbo Technology vinden we samen met u altijd een passende oplossing.

Veiligheid in de woningbouw: dankzij toegangsbeheer en meer slimme oplossingen

Woningbouw

De veiligheid van bewoners staat in gebouwen met woningen en appartementencomplexen centraal. Met kwalitatief toegangsbeheer komen alleen de juiste mensen een gebouw binnen, dankzij noodverlichting en voorzieningen voor omroep en ontruiming verlaat iedereen het gebouw op de juiste manier als het erop aankomt en dankzij professionele camerasystemen kunnen gebouwbeheerders eenvoudig in de gaten houden wat er speelt. 

Meer weten?

Veiligheid in de utiliteitsbouw: houd kantoren veilig met toegangsbeheer, camera's en omroep&ontruiming

Utiliteitsbouw

In kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen draait het niet alleen om de veiligheid van medewerkers, maar evenveel om die van bezoekers. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen een gebouw veilig verlaat als dat nodig is? Hoe houdt u in de gaten wie een locatie verlaat of binnengaat? U doet het met de utiliteitsbouwoplossingen van Elbo Technology. 

Meer weten?

Veiligheid in de industrie: toegangsbeheer en omroep&ontruiming

Industrie

Of het nu gaat om een industrieterrein, een haven, een levensmiddelenfabriek of een bedrijf waar men met olie of gas werkt: veiligheid is ontzettend belangrijk. Dankzij de kwalitatieve Intelligent Communication-oplossingen van bijvoorbeeld Zenitel voor omroep en ontruiming, de high end camerasystemen van Geutebrück en de betrouwbare noodverlichtingsopties van Gessler waarborgt u de veiligheid in elke industriële setting. 

Meer weten?

Veiligheid in verkeer- en infra-situaties: u garandeert het met de oplossingen van Elbo Technology

Verkeer en infra

Om in het geval van een calamiteit de veiligheid van aanwezigen te waarborgen, zijn kwalitatieve en betrouwbare oplossingen nodig. Voor in tunnels en parkings, op bruggen of andere infrastructurele objecten biedt Elbo Technology met tunnelintercoms en omroep en ontruimingsvoorzieningen de oplossing, niet alleen in het geval dat er iets gebeurt, maar ook ter voorkoming daarvan. 

Meer weten?

Merken voor veiligheid in gebouwen

De beste dienstverlening is niets waard zonder de beste producten

Bij Elbo Technology kunt u terecht voor veiligheidsproducten van enkel de beste merken: Urmet, Zenitel, Gessler en Geutebrück.

Urmet is marktleider op het gebied van toegangsbeheer en meer veiligheidsoplossingen

Urmet

Urmet is een Italiaanse topfabrikant van onder andere camerasystemen en intercomproducten. Urmet biedt, met ruim 80 jaar ervaring, innovatieve producten van de beste kwaliteit. Toegangsbeheer gebeurt op een betrouwbare, efficiënte manier met multifunctionele oplossingen als IPassan en Easy Door en de camerasystemen van Urmet bieden haarscherp beeld voor vele toepassingen. Meer weten over Urmet? 

Meer over Urmet

Zenitel

Zenitel

Zenitel is expert op het gebied van (calamiteiten)intercoms, omroep en ontruiming. Deze betrouwbare oplossingen realiseren zij met al meer dan 100 jaar ervaring. Meer weten over Zenitel?

Meer over Zenitel

Veiligheid in gebouwen met Geutebrück: cameraobservatie met vele integratiemogelijkheden

Geutebrück

Geutebrück is specialist op het gebied van cameraobservatie. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om betrouwbare, multifunctionele camerasystemen te leveren, die kunnen worden ingezet in allerlei situaties en die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met bijvoorbeeld intercomsystemen. Meer weten over Geutebrück?

Meer over Geutebrück

Veiligheid in gebouwen met Gessler: oplossingen voor noodverlichting

Gessler

Gessler is een Duitse producent van vluchtwegaanduiding, vluchtwegverlichting en (de)centrale voedingssystemen. Ze combineren innovatie met design en bieden kwalitatieve noodverlichtingsoplossingen voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra. Meer weten over Gessler? 

Bekijk video

Elbo Technology: voor veiligheidsoplossingen van de hoogste plank

 

Meer weten?

Bel voor meer informatie naar: 040 26 79 888

Of bekijk hier hoe we andere projecten hebben bijgestaan:

Bekijk referenties