Home - Merken - Urmet
Urmet topkwaliteit woningautomatisering

Urmet

If you love your building

Topkwaliteit in woningautomatisering, communicatie- en beveiligingstechniek voor woningen en wooncomplexen.

Bekijk hier alle oplossingen

 

 

Urmet: pionier in techniek

Modern design en gebruikersgemak Urmet intercom systeem

Design en gebruikersgemak

...Kenmerkend voor Urmet

(Video-)intercomsystemen maken deel uit van het interieur. Daarom is de vormgeving ervan voor gebruikers een erg belangrijk aspect. Urmet begrijpt dat als geen andere leverancier. De liefde voor schoonheid en het oog voor detail, zo kenmerkend voor de Italianen, ziet u bij Urmet dan ook terug in alle producten. Het Alpha entreepaneel van Urmet is bijvoorbeeld het dunste entreepaneel op de markt: slechts 12 millimeter steekt de inbouwversie uit de muur. Het design is strak en modern, net zoals bij de andere Urmet-producten. Een lust voor het oog. Geen overbodige ‘toeters en bellen’, maar duidelijke knoppen en symbolen. Dat vergroot voor gebruikers aanzienlijk het gebruiksgemak en draagt direct bij aan de juiste uitstraling van het gebouw waar het paneel geplaatst is.

Efficiënt centraal beheer via Urmet systemen

Efficiënt centraal beheer

...Urmet maakt het eenvoudig

Urmet levert onder andere IP-systemen. Op afstand, vanaf een centraal punt, kunnen gebouwbeheerders eenvoudig communiceren met de toestellen, zowel op gebouwniveau als op individueel woningniveau. Zo kan er collectief informatie worden gedeeld over het gebouw, de omgeving, over werkzaamheden etc. en is er de mogelijkheid tot een prikbordfunctie. Op individueel niveau is het onder andere mogelijk om het energieverbruik van een woning te delen met de bewoner. Iets wat zeker met het oog op de toenemende aandacht voor klimaat en duurzaamheid een gewenste functie is voor veel gebouweigenaren en hun bewoners.

Kosten minimaliseren door systemen van kwaliteit

Faalkosten minimaliseren

...Urmet is bedrijfszeker, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig en snel te installeren

Urmet levert producten die eenvoudig te installeren zijn en die van zo’n hoogwaardige kwaliteit zijn, dat de faalkosten minimaal zijn. De slimme technologische toevoegingen aan – en mogelijkheden van – de installaties (zoals 2Voice) zorgen er bovendien voor dat er weinig onderhoud nodig is. Dankzij onder andere de kortsluitbeveiliging wordt in voorkomende gevallen aanzienlijk bespaard op onderzoekstijd en -kosten ten opzichte van reguliere systemen. Als er kortsluiting optreedt, dan is direct duidelijk waar in het gebouw het probleem zich bevindt. Dat betekent dat het probleem extra snel kan worden opgelost.

Alpha, the beauty of innovation

Benieuwd naar het dunste entreepaneel op de markt?

Ontdek hier het nieuwste entreepaneel van Urmet.

Alles over Alpha

Elbo Technology & Urmet

Ontzorgen met oplossingen op maat voor de woningbouw

Het Italiaanse merk Urmet levert producten van topkwaliteit op het gebied van woningautomatisering, communicatietechniek en beveiligingstechniek voor woningen en wooncomplexen. Urmet is de grootste speler op de Europese markt op het gebied van intercom én wereldmarktleider als het gaat om innovatie. Zo heeft het bedrijf de modernste oplossingen om faalkosten te minimaliseren en hecht het zichtbaar meer dan andere spelers in de markt waarde aan het design en gebruiks- en installatiegemak van haar producten. Daarnaast biedt Urmet oplossingen die centraal, op afstand kunnen worden beheerd.

Elbo Technology is exclusief leverancier van de topproducten van Urmet in Nederland. De combinatie van kwaliteitsproducten met de hoogwaardige dienstverlening, service en support van Elbo Technology garanderen dat u als opdrachtgever goed en snel geholpen wordt aan de juiste oplossing, voorzien van professionele adviezen en passende ondersteuning.

 Ontvang advies op maat

Bel voor een adviesgebrek met Elbo Technology

 

Bel voor een adviesgesprek:
040 2679 888

Mailen kan natuurlijk ook: advies@elbotechnology.nl

Wat kan Elbo Technology met Urmet voor u betekenen?

Video intercom systeem van Urmet

Urmet Intercom

Bevordert het gevoel van veiligheid, is breed inzetbaar en uiterst interessant qua installatie- en onderhoudsaspecten

De intercomoplossingen van Urmet zijn geschikt voor zowel kleine als grote woningprojecten en eenvoudig te integreren met woningautomatisering. Met als belangrijk voordeel dat zij daarmee het gevoel van veiligheid van bewoners in belangrijke mate versterken. 2Voice is het deurcommunicatiesysteem van Urmet dat dankzij eenvoudige bekabeling eenvoudig is te installeren. Dit bespaart aanmerkelijk op installatie- en onderhoudstijd en -kosten ten opzichte van reguliere systemen. IPerCom van Urmet is een totaalsysteem met vele mogelijkheden. Naast deurcommunicatie is IPerCom geschikt voor camerabewaking, toegangscontrole, alarmering en meer.  

Lees meer

Urmet maakt woning automatisering mogelijk

Urmet Woningautomatisering

Slim, comfortabel, veiligheidsbevorderend en energiebesparend

De woningautomatiseringsoplossingen van Urmet vergroten het comfort en de veiligheid van bewoners en zorgen voor de nodige energiebesparingen. Yokis van Urmet stuurt zonwering, verlichting en huishoudelijke apparaten aan. Het systeem is gemakkelijk te installeren en eenvoudig te bedienen. Bovendien is Yokis naadloos te integreren met de video-intercomoplossingen van Elbo Technology. Voor installateurs is er een handige programmeer-app beschikbaar en ook bewoners kunnen met een app het systeem eenvoudig beheren. 

Lees meer

Urmet zorgt voor veiligheid en toegangscontrole met ipassan

Urmet Toegangscontrole

Innovatief, stijlvol, veilig en eenvoudig te combineren

Urmet biedt innovatieve, stijlvolle oplossingen voor toegangscontrole in (middel)grote gebouwencomplexen. Dankzij het IPassan-systeem kan een onbeperkt aantal deuren, gebruikers en locaties worden beheerd, online via ‘de cloud’ – en dus op afstand. Met behulp van 2-SMART proximity-lezers wordt goede beveiliging van het systeem gewaarborgd. IPassan is goed te combineren met onder andere systemen voor (video-)intercom en liftmanagement.

 

Lees meer

Urmet levert camerasysteem van kwaliteit

Urmet Camerasystemen

Breed assortiment, eenvoudig te combineren. Vandaalbestendig en innovatief

Met de Neius productlijn levert Urmet state-of-the-art netwerkcamera’s en recorders inclusief geavanceerde video analyse technieken. Camerabewakingsoplossingen die kunnen worden geïntegreerd met intercom, toegangscontrole en securitymanagementsoftware. Dankzij innovatieve technieken als super starlight en color maker voor een optimaal beeld bij nachtzicht, heeft Urmet voor elk project een geschikte camerasysteemoplossing.

Lees meer

Informatieschermen van urmet

Urmet informatieschermen

Efficiënte communicatie via een stijlvol scherm

De Urmet informatieschermen worden ingezet op veel diverse locaties. Via centraal beheer op afstand kunnen berichten, video’s, afbeeldingen en meer worden getoond aan bewoners, bezoekers en medewerkers. Zo krijgen zij altijd de meest actuele informatie. Dankzij het centrale beheer hoeven gebouwbeheerders niet langer op pad om papieren met mededelingen op te hangen en kunnen ze updates en wijzigingen in een handomdraai doorvoeren.

Lees meer

Urmet systemen

tweedraads intercom met 2voice van Urmet

2Voice

Het innovatieve 2Voice van Urmet met een eenvoudig te installeren tweedraads deurcommunicatiesysteem. 

Lees verder

IPerCom

IPerCom is het deurcommunicatiesysteem van Urmet dat uitermate geschikt is voor individueel maatwerk in grotere wooncomplexen.

Lees verder

toegangscontrole met ipassan van Urmet

IPassan

Krachtig en flexibel IP-gebaseerd toegangscontrolesysteem, bekijk hier alle mogelijkheden

Lees verder

Yokis woningautomatisering van Urmet

Yokis

Bekijk het compleet geïntegreerde woningautomatiserings-systeem voor zonwering en verlichting.

Lees verder

Meer dan 80 jaar Urmet

Urmet is exclusief verkrijgbaar bij Elbo Technology

Urmet is opgericht in 1937. Met ruim 80 jaar ervaring en vertegenwoordiging in meer dan 60 landen, heeft Urmet zich een stevige positie verworven als wereldmarktleider in de woningbouw, op het gebied van woningautomatisering, communicatietechniek en beveiligingstechniek. Het bedrijf investeert veel in technologische ontwikkelingen en is daardoor koploper als het gaat om innovatieve, moderne en kwalitatief zeer hoogwaardige oplossingen.

Dat werd opnieuw bewezen toen Elbo Technology een overeenkomst sloot met woningcorporatie ‘Rochdale’ voor de modernisering van (nog eens) 2.100 woningen. Nadat in een proef eerder al 500 woningen waren gemoderniseerd vervangt Elbo Technology voor deze 2.100 woningen de systemen voor deurvideo en toegangscontrole door systemen van Urmet.

Lees hier meer over dit project.

Meer over Urmet