Home - Comfort

Comfort

Automatiseren en personaliseren van woningen met een domoticasysteem

Dankzij innovatieve oplossingen kunnen licht, zonwering en (huishoudelijke) apparaten worden geautomatiseerd en gepersonaliseerd. Het domoticasysteem Yokis is eenvoudig te installeren en te programmeren, van hoge kwaliteit, multifunctioneel en goed te integreren met bijvoorbeeld spraakcommando’s, zoals Google Home en Alexa. (Gebruiks)gemak voor bewoners, bezoekers en medewerkers: dat is Comfort volgens Elbo Technology.

Oplossingen

Woningautomatisering zorgt voor eenvoud en gemak voor bewoners en medewerkers. De domoticasystemen van Elbo Technology zijn van hoge kwaliteit, snel te installeren en zonder moeite te gebruiken.

Domoticasysteem: de slimste oplossingen met Yokis

Domoticasystemen

De basis van alle comfortoplossingen van Elbo Technology is het slimme domoticasysteem Yokis. De digitale Yokis-modules zijn eenvoudig te bedienen door bewoners en (kantoor)medewerkers en maken het beheer van verlichting en dimmers, zonwering en andere huishoudelijke apparaten gemakkelijk.

Meer weten over de voordelen van woningautomatisering? 

Lees verder

Domoticasysteem: Yokis met installatie- en programmeerapps

De Yokis YnO-app

Met de YnO-app, gratis te downloaden via de appstore, bedient een gebruiker de woning eenvoudig en snel, zowel plaatselijk als op afstand vanaf de smartphone. Voor het beheren van de installatie vanaf smartphone en tablet hoeft alleen de Yokis Hub geïnstalleerd te worden. De app is makkelijk bestuurbaar en elke gebruiker in huis kan kan zijn/haar eigen YnO app compleet naar wens personaliseren. Meer over Yokis YnO

 

De Yokis Pro-app

Met de Yokis Pro-app is het mogelijk om elektrische installaties te creëren, configureren en controleren met gebruik van een tablet, waarna deze kan worden uitgebreid in de volgende fasen. Deze oplossing voor professionals maakt de installatie van de radiogestuurde modules van Yokis nog eenvoudiger en sneller en waarborgt een technisch hoogstaande installatie gebaseerd op een draadloze bus-structuur. De Yokis Pro-app maakt het programmeren en kopiëren van de afstandsbediening en de realisatie van centrale besturingen en scenario’s eenvoudig. De app verzendt alle configuraties van de installatie naar Yokis Hub, slaat een kopie ervan op in de Yokis Cloud en produceert het installatierapport in .pdf-formaat dat aan de eindklant moet worden overhandigd. Meer weten over Yokis pro?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Vraag hier eenvoudig persoonlijk advies of een offerte op maat aan.

Integratie

Verbinding van alle oplossingen

De woningautomatiseringsoplossingen van Elbo Technology kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met video-intercomoplossingen, zowel met tweedraads- als IP-systemen (respectievelijk de Miro handsfree monitor en de Max monitor). Dankzij deze koppeling kunnen bewoners en medewerkers vanaf één centraal punt zien wie er voor de deur staat en hun verlichting, zonwering of apparatuur bedienen. Bovendien kan er dankzij de koppeling met de app ook op afstand deurcontrole plaatsvinden. Dat vergroot het gevoel van veiligheid van met name bewoners aanzienlijk.

Meer over woningautomatisering

Meer dan alleen goede producten

Communicatie, Veiligheid, Comfort en het Centrale Beheer daarvan staan centraal bij Elbo Technology. Onze oplossingen zijn van de hoogste kwaliteit en op vele manieren met elkaar te integreren. Zo kan Yokis worden gekoppeld aan video-intercomoplossingen. Elbo Technology is exclusief importeur van Yokis voor de Nederlandse markt. We hebben een technische dienst die snel en deskundig advies en antwoord op al uw vragen geeft. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Over ons

Markten

Comfort en gebruiksgemak in elke situatie

De comfortoplossingen van Elbo Technology laten zich niet beperken tot de woningbouw. Ze zorgen voor gemak en gerief en zijn eenvoudig te installeren in zowel woningen als kantoren en andere utiliteitstoepassingen.

Domoticasysteem voor de woningbouw

Woningbouw

Gemak, veiligheid en prettig wonen voor bewoners: het gehele huis of appartement wordt bediend vanaf één centraal punt met Yokis, het domoticasysteem van Urmet. Met de Max monitor en de Miro handsfree monitor kunnen bewoners niet alleen de (tuin)verlichting, zonwering en (huishoudelijke) apparatuur bedienen (inclusief tijdgestuurd schakelen en dimmen), maar wordt ook een koppeling met video-intercom mogelijk gemaakt. Dankzij aanwezigheidssimulatie wordt de veiligheid van een woning tijdens afwezigheid vergroot. Meer weten?

Domoticasystemen: ook in de utiliteitsbouw dankzij Elbo Technology

Utiliteitsbouw

Ook in de utiliteitsbouw kunnen verlichting, zonwering, deuren en allerlei apparatuur worden geautomatiseerd en gepersonaliseerd. Zo kan de verlichting met één knop worden bediend of op afstand uit worden gezet als iemand dat is vergeten. Tijdens de zomerbedrijfssluiting kunt u met aanwezigheidssimulatie de veiligheid van uw kantoorpand vergroten. Meer weten?

Merken

De beste dienstverlening is niets waard zonder de beste producten

Op het gebied van Comfort is Elbo exclusief leverancier van topmerk Urmet.

Urmet: levert met Yokis domoticasystemen van hoge kwaliteit

Urmet

Yokis is een concept van Urmet. Dit Italiaanse topmerk is huisleverancier van Elbo Technology en marktleider op het gebied van communicatie- en beveiligingstechnieken en woningautomatisering. Al sinds 1937 staat Urmet voor innovatie en design. Het merk richt zich op de ontwikkeling van producten die eenvoudig te installeren en beheren zijn voor in de woning- en utiliteitsbouw.

Ontdek Urmet

Comfort volgens Elbo Technology: domoticasystemen voor slimme woningen

Meer weten?

Bel voor meer informatie naar: 040 26 79 888

Of bekijk hier hoe we andere projecten hebben bijgestaan:

Bekijk referenties