Home - Markten - Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw staan veiligheid en communicatie centraal. Met intercom-, security-, noodverlichting-, omroep- en ontruimingsoplossingen worden die begrippen gewaarborgd voor zowel de bezoekers als de werknemers die in een gebouw aanwezig zijn. De oplossingen kenmerken zich door de vele integratiemogelijkheden, hun hoge kwaliteit en de eenvoud waarmee ze te installeren en bedienen zijn.

Oplossingen voor de gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Communicatie en bewaking voor ‘care’ en ‘cure’. In ziekenhuizen en zorginstellingen is helder communiceren van levensbelang.

Lees meer

Oplossingen voor kantoren

Kantoren

Hoe veiligheid en gastvrijheid samengaan. In een kantooromgeving moeten werknemers, klanten en bezoekers zich even veilig als welkom voelen.

Lees meer

Oplossingen voor distributie en logistiek

Distributie en logistiek

Van communicatie tot procesoptimalisatie. In distributie, logistiek en warehousing willen we optimaal grip hebben op het verkeer van goederen en personen.

Lees meer

Oplossingen voor extra beveiligde objecten

Extra beveiligde objecten

Waar veiligheid voorop staat. Het voornaamste doel van interne communicatie in penitentiaire Inrichtingen, beveiligde zorg en cellencomplexen is veilig verkeer.

Lees meer

Verwante artikelen

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.