Home - Veiligheid - Noodverlichting

LED-noodverlichting: een helder verhaal

Wij bieden een uitkomst in geval van nood.

In geval van nood is het erg belangrijk dat mensen snel en eenvoudig een uitweg kunnen vinden. Of dat nu in een woongebouw is, in een kantoorgebouw, zorginstelling, detentiecentrum of ander utiliteitsgebouw: als er levens op het spel staan, heeft veiligheid prioriteit nummer één. Om die veiligheid te kunnen garanderen en bovendien aan de actuele regelgeving te kunnen voldoen, bieden wij oplossingen voor vluchtwegverlichting en -aanduiding en centrale voedings- en testsystemen van topmerken Zemper en Gessler. LED-noodverlichting van hoge kwaliteit, dat een uitweg biedt op het moment dat het er echt op aankomt.

Download onze productbrochure

 

Vluchtwegaanduiding

Hier vind je een complete lijn led-armaturen voor vluchtwegaanduiding van hoge kwaliteit. Kenmerkend voor deze lijn zijn optimale contrastwaarden en duidelijke pictogrammen. Zo kunnen mensen in geval van nood veilig een ruimte of gebouw verlaten. Geschikt voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Bekijk alle opties voor vluchtwegaanduiding.

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting is minstens net zo belangrijk als vluchtwegaanduidingen. Men moet de aangegeven weg zonder problemen kunnen volgen om veilig een gebouw te verlaten. De vluchtwegverlichtingsarmaturen zijn beschikbaar als gecombineerd toestel voor vluchtwegaanduiding, als spot en als plintverlichting.

Bekijk alle opties voor vluchtwegverlichting.

Centraal management en testen van decentrale noodverlichting

Testsystemen controleren de armaturen voortdurend op werking, status en functie. Wordt het gebouw niet permanent gebruikt? De LED-noodverlichting kan volgens tijdschema's in en uit worden geschakeld of stand-by worden gezet. Zo kun je energie besparen. Middels 'Wireless' van Zemper biedt een kostenbesparende, draadloze verbinding van armaturen met het centraal managementsysteem. Ook 'Dali' wordt ondersteund voor een handige integratie met gebouwenmanagement. 

Bekijk alle opties voor centraal management en testen.

 

 Centraal gevoede noodverlichting

Onze complete lijn van centrale voedingseenheden is er voor kleine en grote projecten, inclusief een uitgebreid assortiment van armaturen voor vluchtwegverlichting en -aanduiding. De centrale noodvoeding is onderhoudsarm en alle systemen kunnen worden toegepast in brandcompartimenten.

 

 

Bekijk alle opties voor voedings- en testsystemen.

LED-noodverlichting van topmerken

Zemper

Zemper biedt een complete lijn van moderne led-armaturen voor zowel  noodverlichting als vluchtwegaanduiding. Met specifieke oplossingen voor de meest veeleisende omgevingen en geavanceerde oplossingen voor het centraal management en testen van armaturen.

Gessler

Gessler heeft zich sinds 1975 gespecialiseerd in centrale voedings- en testsystemen. Het merk staat voor innovatie, design en state-of-the-art-technologie. De armaturen zijn een lust voor het oog en toepasbaar in diverse situaties, zoals ziekenhuizen, kantoren, industriële settings en hotels.

Advies op maat over led noodverlichting

Veiligheid garanderen in elke noodsituatie?

Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van noodverlichting kennen we de complexe regelgeving op het gebied van led-noodverlichting tot in de details. Deze wet- en regelgeving bepaald waar en welke type noodverlichting in gebouwen dient te worden geplaatst. Laat hier vrijblijvend een terugbelverzoek achter, we adviseren graag over waar je rekening mee moet houden bij jouw project. 

* Verplichte velden