Home - Markten - Utiliteitsbouw - Extra beveiligde objecten

Extra beveiligde objecten

Waar veiligheid voorop staat

Het voornaamste doel van interne communicatie in penitentiaire Inrichtingen, beveiligde zorg en cellencomplexen is veilig verkeer van personeel, bezoekers en gedetineerden of patiënten. Deze groepen hebben elk hun eigen specifieke communicatie-eisen. Bezoekers wensen een gedetineerde te ontmoeten in een veilige en goed beveiligde omgeving. Gedetineerden hebben behoefte aan een communicatiemiddel in hun cel waarmee ook muziek kan worden beluisterd en het licht kan worden geschakeld. En het bewakend personeel wil natuurlijk de zekerheid van een betrouwbare intercom om onder alle omstandigheden collega’s te kunnen alarmeren. Die eisen vragen om een intercom die robuust is, met een hoge geluidskwaliteit en die volledig integreert met andere systemen.

Communicatiesystemen voor extra beveiligde objecten
Hoogwaardige intercom- en omroepsystemen

Hoogwaardige intercom- en omroepsystemen

Bewakers die hun ronde lopen willen een directe communicatie met de bewakingsloge en met andere collega’s in hun nabije omgeving. Vanuit de bewakingsloge wil men zien en horen wat er zich binnen de beveiligde omgeving afspeelt. Zenitel voorziet in hoogwaardige spreek/luister-verbindingen met individuen en algemene omroep naar publieke zones; ook en vooral in kritieke situaties.

Bekijk de producten van Zenitel

Verwante artikelen

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.