Home - Markten - Utiliteitsbouw - Distributie en logistiek

Distributie en logistiek

Van communicatie tot procesoptimalisatie

In distributie, logistiek en warehousing willen we optimaal grip hebben op het verkeer van goederen en personen. Dat begint bij heldere, ongestoorde communicatie tussen alle betrokkenen. Daarom valt de keuze ook in deze wereld vaak op Zenitel. Als exclusief importeur werken wij graag met hun grenzeloos inzetbare SIP-toestellen en excellente productlijnen als Turbine (robuuste intercom), Exigo (omroep en ontruiming) en AlphaCom (audioservers). De producten van dit wereldmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van bedrijfszekerheid, geluidskwaliteit en cyber security. Ze zijn eenvoudig te bedienen, uitstekend schaalbaar, compatibel en uitgerust met de meest geavanceerde functionaliteiten.

Bekijk de producten van Zenitel

Communicatie in de distributie en logistiek
Track en trace oplossingen Geutebrück

Track & trace

Met onze high end-oplossingen van Geutebrück houdt u ook optimaal zicht op de situatie. Dat gaat verder dan video security. Door het koppelen van beelden aan procesdata (value imaging) kunt u met videoanalyse fouten in de distributieketen vroegtijdig waarnemen dan wel snel en eenvoudig opsporen. Zo kunt u processen optimaliseren, misstanden aantonen of eventuele claims weerleggen, bijvoorbeeld inzake ontbrekende of beschadigde goederen.

Samen met uw installateur integreert Elbo de systemen van Zenitel en Geutebrück tot een totaaloplossing op het gebied van communicatie en beveiliging, inclusief toegangscontrole en eventuele systemen van derden.