Home - Markten - Utiliteitsbouw - Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Communicatie en bewaking voor ‘care’ en ‘cure’

In ziekenhuizen en zorginstellingen is helder communiceren van levensbelang. In dergelijke veeleisende omgevingen komen de hoogwaardige intercom- en omroepsystemen van Zenitel bij uitstek tot hun recht. Dit wereldmerk van producent Zenitel staat voor ultieme bedrijfszekerheid, cyber security en een perfecte geluidskwaliteit. Zo kan Elbo u verzekeren van optimale communicatie met werknemers, patiënten en bezoekers. Van receptie tot operatiekamer, van gangen en kantoren tot bewakingsloge, juist ook in kritieke situaties.

Bekijk de producten van Zenitel

Communicatie en bewaking binnen de gezondheidszorg
Steriele intercomtoestellen

Steriele intercomtoestellen

De steriele toestellen van Zenitel zijn voorzien van een anti-bacterieel oppervlak, speciaal ontwikkeld voor toepassing in operatiekamers en andere cleanroom-omgevingen. De toestellen zijn geschikt voor handsfree communicatie. Met vier programmeerbare voorkeuzetoetsen en een groot display is snel verbinding te leggen met ondersteunende diensten. Deze IP-toestellen kunnen op afstand worden beheerd, geconfigureerd en voorzien van eventueel gewenste software updates.

Beveiliging en toegangsbeheer in de zorg

Beveiliging en toegangsbeheer

Bewakers zorgen voor veiligheid van personeel en patiënten en voorkomen diefstal van dure instrumenten. De intercomtoestellen voor bewakingsloges van Zenitel hebben specifieke functionaliteiten voor kritieke situaties, inclusief algemene omroep. Ook bieden we geavanceerde mogelijkheden voor toegangscontrole om bepaalde gebieden te beveiligen tegen onbevoegden. Zenitel integreert dergelijke systemen met spraak, voor extra veiligheid.

Complete beveiligingsoplossing in de zorg

Integrale oplossing

Elbo biedt u een complete beveiligingsoplossing: hulp is slechts een druk op een knop verwijderd en een oproep kan direct worden verbonden met de bewakingspost. Camera's worden automatisch bijgeschakeld indien een alarmoproep door een bezoeker vanuit de intercom wordt geactiveerd, zodat de bewaker meteen kan zien wat er loos is. Liften, toegangen en betaalautomaten zijn voorzien van een ingebouwde intercom om de gebruiker te informeren bij storing. De intercomtoestellen van Zenitel worden ingezet voor communicatie, noodhulp en het automatisch informeren van de gebruiker.

Verwante artikelen

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.