Home - Comfort - Woningautomatisering

Ga voor een eenvoudig te installeren domoticasysteem

Veiliger, gemakkelijker en energiezuiniger

De zonwering met één druk op de knop in- of uitschakelen? Op vakantie toch in de gaten houden wie er aanbelt? Energie besparen met slimme verlichtingsscenario’s? De mogelijkheden van een domoticasysteem zijn eindeloos en kunnen op elk moment verder gepersonaliseerd en uitgebreid worden. Urmet heeft een oplossing ontwikkeld die bovendien zeer eenvoudig te installeren is: Yokis, de exclusief bij Elbo Technology verkrijgbare slimme modules voor woningautomatisering. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Advies op maat

Domoticasysteem voor automatische verlichting

Verlichting
Time de lichtintensiteit van een verlichtingscircuit en schakel alle verlichting in of uit. Bespaar ‘s nachts energie, met dimmers, tijdrelais of een timer voor trappenhuisverlichting.

Meer informatie

Domoticasysteem voor automatische zonwering

Zonwering
Automatiseer via een domoticasysteem uw (rol)luiken en gordijnen met draadloze of ingebouwde zonweringmodules.

Meer informatie

Domoticasysteem voor geautomatiseerde scenario's

Scenario’s
Met aanwezigheidssimulatie wordt een woning of kantoorgebouw ook bij afwezigheid willekeurig verlicht. Ook nachtverlichting en energiebesparende modules horen bij de opties van een slim domoticasysteem.

Meer informatie

Domoticasysteem met vele extra mogelijkheden

Eindeloos veel extra mogelijkheden
Ook huishoudelijk apparaten en toegangspoorten kunnen worden geautomatiseerd. Bovendien kunt u Yokis integreren met Google Home en Alexa. Zo kunnen alle functionaliteiten niet alleen met knoppen, afstandsbedieningen of de smartphone worden bestuurd, maar ook met stem. 

Meer informatie

Elbo Technology & het domoticasysteem Yokis:

Advies op maat en partner van installateurs

Elbo Technology is partner van installateurs. Dat is een van de vele redenen waarom we hebben gekozen voor Yokis. Dit slimme domoticasysteem combineert een besparing op de installatiekosten met superieure functionaliteiten, flexibiliteit en stabiliteit. Duidelijk een meerwaarde ten opzichte van de vele doe-het-zelfoplossingen. Bewoners kunnen zelf een zender toevoegen, de timer anders instellen en alle functionaliteiten bedienen via de speciaal voor hen ontwikkelde YnO-app. Programmeren is echter aan de installateur, zodat het veilig blijft. Programmeerinstellingen zijn eenvoudig te kopiëren, wat zich snel uitbetaalt in seriematige woningbouw. Ook handig: Yokis is te integreren met de deurvideo-oplossingen van Urmet.

advies voor een domoticasysteem op maat

Next level automatisering voor uw project?

Speel in op de steeds toenemende eisen van uw klanten op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid met een domoticasysteem op maat. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw gebouw voorbereid is op de toekomst.

Bel 040 26 79 888 of laat vrijblijvend een terugbelverzoek achter voor advies op maat.

* Verplichte velden

Urmet: If you love your building

Slim schakelen met het Yokis domoticasysteem

Elbo Technology werkt samen met de beste merken op het gebied van woningautomatisering. 

Domoticasysteem van het Italiaanse merk Urmet

In 2014 werd Yokis onderdeel van de Urmet Group. Deze Italiaanse marktleider houdt zich al ruim 80 jaar bezig met communicatie- en beveiligingstechnieken en woningautomatisering. Het bedrijf investeert veel in innovaties voor residentiële, kantoor- en industriële gebouwen die installatiegemak vergroten en functiebeheer eenvoudiger maken. Dat is ook zeker terug te zien in Yokis, dat zich kenmerkt door installatiegemak en is voorzien van de meest innovatieve functionaliteiten.

Meer over Urmet

Meer over het laatste nieuws rond woningautomatistering?

Een domoticaysteem is voorbereid op de toekomst en blijft zich constant ontwikkelen