Home - Merken - Zenitel

Zenitel

Because communication is critical

Zenitel (voorheen Vingtor-Stentofon) biedt betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit voor in de utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra; als veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Bekijk hier alle oplossingen

Zenitel: wereldleider in oplossingen voor Intelligent Communication

De intercom-oplossingen van Zenitel zijn betrouwbaar en zeer robuust

Betrouwbaar

...Als het erop aankomt

De communicatiesystemen van Zenitel kenmerken zich onder andere door betrouwbaarheid. In noodsituaties moet men kunnen rekenen op systemen die zelfs onder de meest extreme omstandigheden blijven functioneren. Zo is de Exigo-reeks (omroep en ontruiming) zelf-controlerend: door permanent alle componenten te monitoren, blijft de kwaliteit en werking gegarandeerd. De IC-Edge-reeks (intercomoplossingen), is speciaal ontwikkeld om resistent te zijn tegen vandalisme, extreme temperaturen en stoffige, vuile omgevingen. Ook zijn er explosieveilige toestellen (volgens de ATEX-norm) beschikbaar.

De oplossingen van Zenitel zorgen voor verstaanbaarheid, op elk moment

Verstaanbaar

...Als elke seconde telt

In kritische communicatiesituaties is het essentieel dat men elkaar kan verstaan en zich verstaanbaar kan maken. Door enkel producten van de hoogste kwaliteit te leveren, garandeert Zenitel die verstaanbaarheid. De intercomsystemen van Zenitel leveren haarscherp geluid en filteren hinderlijk achtergrondgeluid weg, zodat zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden (bijvoorbeeld in industriële setting) duidelijk kan worden gecommuniceerd.

De oplossingen van Zenitel garanderen veiligheid en bescherming tegen (cyber)aanvallen

Veilig

...Als er dreiging van buitenaf ontstaat

Zenitel specialiseert zich in cyber security. Door consequent veiligheidsupdates en -controles uit te voeren, blijft de verdediging tegen aanvallen van buitenaf altijd van het hoogste niveau. Met name de IP-systemen zijn beschermd tegen ongewenste toegangspogingen. Bovendien zijn ze kostenefficiënt, doordat ze kunnen functioneren via gedeelde netwerkconnecties.

Zenitel IC-EDGE

Zenitel maakt Intelligent Communication tot zijn core business, bekijk hier de IC-EDGE™-video. Alles over IC-EDGE

Zenitel video critical communication

Op welke kritische momenten is snelle en stabiele communicatie van levensbelang? Bekijk de video van Zenitel over critical communication.

Wat kan Elbo Technology met Zenitel voor u betekenen?

Zenitel biedt betrouwbare intercomoplossingen voor utiliteit, industrie, verkeer en infra

Zenitel Intercom

Schaalbaar, robuust en veilig

De intercomoplossingen van Zenitel zijn breed inzetbaar in utiliteitsbouwomgevingen, industrie, verkeer en infra; daar waar veiligheid prioriteit nummer één is. Met het ICX™ Platform als basis kunnen eindeloze combinaties gemaakt worden, zodat er voor elke situatie een perfecte oplossing is. De revolutionaire IC-Edge-reeks bestaat uit robuuste, veelzijdige intercomtoestellen die samen met dit Platform veilige, intelligente en schaalbare communicatie voor noodsituaties mogelijk maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ontdek IC-EDGE

Zenitel biedt oplossingen voor omroep en ontruiming

Zenitel Omroep & Ontruiming

Betrouwbaar en met vele integratiemogelijkheden

Met Exigo biedt Zenitel een productlijn van hoge kwaliteit voor het omroepen, alarmeren en (spraak)ontruimen in en van gebouwen in de utiliteitswereld. Deze op IP-gebaseerde systemen zijn eenvoudig te integreren met intercomtoestellen en zeer betrouwbaar dankzij zelfcontrole. In de innovatieve IC-Edge-reeks bevinden zich onder andere IP-luidsprekers, die individueel aan te sturen zijn. Benieuwd naar alle mogelijkheden? 

Lees meer

Elbo Technology & Zenitel

Maatoplossingen voor de utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra

Hoe garandeert u veilige communicatie op het moment dat het er echt op aankomt? In geval van nood is het belangrijk dat men zich goed verstaanbaar kan maken en anderen verstaat, en dat de communicatiesystemen het niet laten afweten. Zenitel levert oplossingen van topkwaliteit voor kritische communicatie. Deze systemen kenmerken zich door haarscherp geluid, bescherming tegen externe invloeden en aanvallen, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Elbo Technology is exclusief leverancier van Zenitel in Nederland. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan voor Elbo net zo hoog in het vaandel als voor Zenitel. Wij zijn erop gericht u zo goed mogelijk te helpen; niet alleen door de beste producten te leveren, maar ook door de beste dienstverlening te bieden. Support van Elbo krijgt u van experts en ‘Afspraak is afspraak’ is voor ons een vanzelfsprekendheid. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 Ontvang advies op maat

 

Bel voor een adviesgesprek:
040 2679 888

Mailen kan natuurlijk ook: advies@elbotechnology.nl

Zenitel: al meer dan 100 jaar ervaring

Meer dan 100 jaar Zenitel

Hoewel de naam Zenitel pas aan het begin van deze eeuw in gebruik werd genomen — ter ere van het 100-jarige jubileum — bestaat het bedrijf al sinds 1901. De ‘Compagnie Générale de Télégraphie sans Fil’ werd opgericht door Belgische ondernemers en groeide dankzij fusies met en overnames van andere bedrijven in ruim honderd jaar uit tot wereldleider op het gebied van Critical Communication. Met name de fusie met het Noorse bedrijf Stentofon in 1997, dat zelf eigenaar was van Vingtor Marine, heeft Zenitel stevig op de kaart gezet. 

Bekijk hier alle Zenitel oplossingen

Geschiedenis Vingtor-Stentofon

Velen zullen de producten van Zenitel nog kennen onder de merknaam Vingtor-Stentofon. Onlangs heeft Zenitel Group ervoor gekozen om de naam Vingtor-Stentofon niet langer te hanteren, maar om alle producten onder Zenitel op de markt te zetten. Uiteraard blijven de producten daarbij van dezelfde kwaliteit.