Home - Markten - Woningbouw - Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars woongebouwen

Succesvolle projecten met slimme technologie

U wilt de beste elektrotechnische keuze maken voor uw projecten. Elbo ondersteunt hierin door samen naar de wensen en eisen van uw opdrachtgever te kijken; voor woongebouwen, mixed use of utiliteit. Wij werken met de nieuwste technologieën en kunnen adviseren in de meeste toekomstbestendige oplossing.

Ieder project heeft zo zijn eigen vereisten; van een receptie waar bezoekers worden aangekondigd bij bewoners tot communicatie vanuit de woning met andere bewoners. Van reservering door bewoners van faciliteiten als een gym of extra gastenkamer tot integratie met liftmanagement en kentekenherkenning in de parkeergarage.

Een succesvolle start van uw nieuwe project?

Direct contact met onze adviseurs

Onze oplossingen. 

Naast een uitgebreid assortiment aan oplossingen is ook het ontwerp belangrijk. Het design van een entreepaneel of binnentoestel moet passen bij de uitstraling van het project. Wij bieden producten van het Italiaanse topmerk Urmet. Betaaldbare producten met een elegant design. 

Intercom

Elbo levert hoogwaardige communicatiesystemen voor video-intercom en voor inzet bij calamiteiten

Meer weten?

Toegangscontrole

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole.

Meer weten?

Camerasystemen

Voor perimeterbeveiliging, of het bestrijden van diefstal levert Elbo camerasystemen met videoanalyse-functies.

Meer weten?

Informatieschermen

Eenvoudig communiceren met bewoners via een digitaal informatiescherm in de entreehal en optie voor koppeling met videointercomtoestel in de woning.

Meer weten? 

Woningautomatisering

Domotica draait om het optimaliseren van comfort, veiligheid en energiebesparing. Elbo biedt perfecte oplossingen voor woningautomatisering anno nu.

Meer weten?

Noodverlichting

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg. Met complete oplossingen rond vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting.

Meer weten?

Technisch beheer op afstand

Optimaal comfort voor bewoner en beheerder

Integratie van verschillende systemen zorgt ervoor dat bewoners met smartphone of tablet

  • Oproepen van de intercom kunnen beantwoorden
  • De entreedeur kunnen openen
  • Camerabeelden kunnen bekijken
  • kunnen beeldbellen met de receptie

En zelfs verlichting en zonwering kunnen bedienen.

Door gebruik van de nieuwste technologie is het makkelijk om koppelingen te maken met andere merken en systemen. Dit zorgt voor een perfecte basis van technisch beheer op afstand. Met of zonder cloudintegratie.

Unieke woonbeleving

Biedt een unieke woonbeleving

Het sterke van onze oplossingen is dat ze een even stabiele als flexibele basis bieden waaraan je per woning componenten en functionaliteiten kunt toevoegen. Bijvoorbeeld om woningen levensloopbestendig te maken. Zo is het eenvoudig te regelen dat iemand die minder mobiel is geworden, zijn deur op afstand kan controleren en openen. Ook kun je video-intercom via internet koppelen met andere diensten. Bijvoorbeeld om te beeldbellen met de receptie of huismeester of direct te linken met andere zorg- en gemaksdiensten die worden aangeboden via de cloud. Dat laatste spreekt even goed jongere generaties aan. Allemaal extra opties die u huurders kunt aanbieden, met het oog op de toekomst.

Persoonlijk toegangsbeheer

Uiterst persoonlijk en veilig toegangsbeheer is cruciaal

Onze systemen zijn bewezen stabiel en eenvoudig te installeren. Bovendien zijn ze geschikt voor centraal beheer (op afstand) en voorzien ze in slimme functionaliteiten op het gebied van sleutel- en propertymanagement. Uniek zijn de vergaande mogelijkheden tot systeemintegratie. Zelf het liftmanagement kan worden gekoppeld aan video-intercom en toegangscontrole.

Andere pluspunten: minder onderhoudskosten en een uitzonderlijk laag uitvalpercentage. Zo maakt Elbo het beheer van uw portfolio stukken eenvoudiger én voordeliger.

Direct advies ontvangen?

Bel 040 26 79 888 voor advies op maat. Wordt u liever door ons gebeld? Laat dan hieronder uw gegevens achter

Deze gebouwen leven

Gebouwen komen tot leven door de mensen die er werken en wonen. En in ons werk en wonen hebben we allemaal behoefte aan comfort, veiligheid én communicatie met elkaar. Elbo regelt dit. Voor iedere wens een oplossing. Slimme oplossingen voor smart buildings.