Communicatie, comfort en veiligheid voor bewoners

Van woningcorporatie tot projectontwikkelaar. Altijd een passende oplossing

Wooncomfort en veiligheid zijn van groot belang voor iedere bewoner. Systemen als deurintercomtoegangscontrole en CCTV camera’s en het centraal beheer daarvan, stellen de woningcorporatie, vereniging van eigenaren of technisch beheerder in staat om deze wensen in te vullen.

Maar ook veel eerder in het proces kunnen adviseurprojectontwikkelaar én installateur al keuzes maken die later veel woongenot én onderhoudsgemak opleveren. Elbo helpt al deze partijen bij hun keuze, in welke fase ook. Voor nieuwbouw, renovatie of MJOP; van puur residentieel tot mixed use omgevingen.

Ontdek de mogelijkheden

Deze gebouwen leven

Project The Valley

Valley

In de drie torens van deze eyecatcher bevinden zich 200 unieke, luxe appartementen, maar ook bedrijven en horeca. Van een afstand is het gebouw indrukwekkend, maar van dichtbij en van binnen nog veel meer. Directeur projecten Jaco Duijst en projectleider Edo Klinge van Bosman Bedrijven vertellen over hun samenwerking met Elbo tijdens dit bijzondere project.

Meer over dit project 

 

Project Rochdale

Rochdale

‘Zorgen voor een sterke buurt, betaalbare woningen en gelijke kansen voor iedereen’ is wat deze woningstichting wil bereiken. Voor het beheer, de toegangscontrole, intercomsystemen en camera’s haken ze Elbo aan als technisch partner. Projectleider Fred Dalm en programmaregisseur Luuk Oosterbaan van Rochdale vertellen over deze samenwerking.

Meer over dit project

Ontdek al onze oplossingen voor de woningbouw

Intercom

Elbo levert hoogwaardige communicatiesystemen voor video-intercom en voor inzet bij calamiteiten

Meer weten?

 

Toegangscontrole

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole.

Meer weten?

 

Camerasystemen

Voor perimeterbeveiliging, of het bestrijden van diefstal levert Elbo camerasystemen met videoanalyse-functies.

Meer weten?

 

Informatieschermen

Eenvoudig communiceren met bewoners via een digitaal informatiescherm in de entreehal en optie voor koppeling met videointercomtoestel in de woning.

Meer weten?

Woningautomatisering

Domotica draait om het optimaliseren van comfort, veiligheid en energiebesparing. Elbo biedt perfecte oplossingen voor woningautomatisering anno nu.

Meer weten?

Noodverlichting

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg. Met complete oplossingen rond vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting.

Meer weten?

Direct advies ontvangen?

Bel 040 26 79 888 voor advies op maat. Wordt u liever door ons gebeld? Laat dan hieronder uw gegevens achter

Projectontwikkelaars woningbouw

Projectontwikkelaars

U wilt de beste elektrotechnische keuze maken voor uw projecten. Elbo ondersteunt hierin door samen naar de wensen en eisen van uw opdrachtgever te kijken

Meer informatie

Woningcorporatie adviseurs

Woningcorporaties

Oog voor de wensen en eisen van uw beheerorganisatie én uw huurders. Onze adviseurs helpen u bij de keuze voor de juiste systemen.

Meer informatie

Adviseurs en architecten

Adviseurs & Architecten

Altijd op de hoogte van de laatste innovaties om de optimale keuzes te maken aan het begin van het ontwerpproces. Elbo weet wat er technisch mogelijk is, met mooi design.

Meer informatie

 

Ontzorgen installateurs

Installateurs

Breed scala aan elektrotechnische oplossingen op basis van de laatste ontwikkelingen. Ondersteuning en ontzorging; van technische helpdesk tot aansluitschema’s.

Meer informatie

Erwin Wigmans

Wij zijn er ook als het er om spant

“Door rechtstreeks te leveren aan degene die onze oplossingen installeert, houden we de lijnen kort en vullen we elkaar optimaal aan. Wij helpen bij de engineering, het selecteren van de juiste componenten, maar als het nodig is ook bij het calculeren en programmeren. We leveren stekkerklaar op. Ook verzorgen we trainingen en helpen we waar nodig bij het inbedrijfstellen. Dat vinden installateurs erg prettig, juist omdat onze producten vaak pas kort voor de oplevering worden geïnstalleerd. Om de boel aan het draaien te krijgen kun je altijd even bellen met onze technische helpdesk. En als dat een keer niet lukt via de telefoon, stappen we meteen in de auto om het ter plekke voor elkaar te krijgen. Wij zijn er ook als het er om spant. Dat wordt gewaardeerd.”

Erwin Wigmans
Directeur Elbo Technology

Referenties

Gebouwen komen tot leven door de mensen die er werken en wonen. En in ons werk en wonen hebben we allemaal behoefte aan comfort, veiligheid én communicatie met elkaar. Elbo regelt dit. Voor iedere wens een oplossing. Slimme oplossingen voor smart buildings.