Home - Markten - Utiliteitsbouw - Kantoren

Kantoren

Hoe veiligheid en gastvrijheid samengaan 

In een kantooromgeving moeten werknemers, klanten en bezoekers zich even veilig als welkom voelen. Dat maakt Zenitel de beste keuze voor communicatie in en rondom gebouwen. De intercomsystemen van dit wereldmerk van producent Zenitel voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van bedrijfszekerheid, geluidskwaliteit en cyber security. Ze zijn eenvoudig te bedienen, uitstekend schaalbaar, compatibel en uitgerust met de meest geavanceerde functionaliteiten. Elbo kan de oplossing samen met uw installateur helemaal naar úw behoefte inrichten en integreren met systemen van derden.

Bekijk de producten van Zenitel

Communicatie in en rondom gebouwen
Hoogwaardige toestellen en luidsprekers

Integrale oplossing

Met Zenitel beschikt Elbo over een complete lijn van hoogwaardige toestellen en luidsprekers voor optimale communicatie. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor (integratie met) andere deelinstallaties van uw gebouwenmanagementsysteem. Zenitel geeft ook camerabewaking, toegangscontrole en alarmering een stem. Heel belangrijk, omdat het gesproken woord echt het verschil kan maken in kritieke situaties.

Verwante artikelen

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.