Home - Markten - Verkeer en infra

Verkeer en infra

Klaar voor calamiteiten en het voorkomen ervan

De wereld van verkeer en infra stelt extreem hoge eisen aan zijn communicatiesystemen, vooral met oog op calamiteiten en het voorkomen daarvan. Daarom valt de keuze bij tunnels, sluizen, bruggen, parkings en andere infrastructurele objecten vaak op Zenitel (voorheen Vingtor-Stentofon). Wereldwijd. De intercomsystemen van dit merk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van bedrijfszekerheid, geluidskwaliteit en cyber security. Ze zijn eenvoudig te bedienen, uitstekend schaalbaar, compatibel en uitgerust met de meest geavanceerde functionaliteiten. Elbo kan de oplossing samen met uw installateur helemaal naar úw behoefte inrichten en integreren met systemen van derden.

Bekijk de producten van Zenitel

Communicatiesystemen voor verkeer en infra

De systemen van Zenitel hebben de flexibiliteit om te voorzien in een maatwerk communicatie-oplossing, zowel via traditionele verbindingen als op basis van IP.

Of het nu de communicatie betreft vanuit een klein treinstation of parkeergarage naar een centrale meldkamer of een complete, geïntegreerde oplossing voor een omvangrijk verkeersgebied. Met Zenitel beschikt u altijd over state-of-the-art oplossingen die intercommunicatie en veiligheid in de wereld van verkeer en infra optimaal waarborgen.

Exclusief importeur SIP-toestellen

Exclusief importeur

Als exclusief importeur werken wij graag met hun grenzeloos inzetbare SIP-toestellen en excellente productlijnen als Turbine (robuuste intercom), Exigo (omroep en ontruiming) en AlphaCom (audioservers). Zenitel loopt al jaren voorop in interne communicatie en steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit waar het gaat om geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, compatibiliteit én robuustheid. Want ook dat telt in de wereld van tunnels, parkeergarages en andere infrastructurele projecten waarbij communicatie en veiligheid hand in hand gaan.

Zenitel staat voor innovatieve oplossingen die uitblinken in gebruiks- en installatiegemak.

Bekijk de producten van Zenitel