Home - Blog / Nieuws - Winnaar van de Nijmeegse Architectuurprijs uitgerust met slimme Elbo-oplossingen

Winnaar van de Nijmeegse Architectuurprijs uitgerust met slimme Elbo-oplossingen

Draadloze toegangscontrole via zender

De oplossingen die we in het gebouw hebben geplaatst bieden voordelen voor iedereen. Bewoners kunnen dankzij de video-intercompanelen gemakkelijk zien wie er aanbelt en die oproepen ook doorschakelen naar hun smartphone of tablet. Zo kunnen ze ook op afstand de toegang bedienen. De liften brengen bezoekers direct naar de juiste verdieping, gebaseerd op gegevens van de bewoner die de bezoeker binnenlaat. Zo zijn er vele slimme functionaliteiten die we voor Estel Residence hebben gerealiseerd. Een voorbeeld hiervan is de draadloze toegangscontrole met handzender. Deze: 

  • geeft bewoners draadloos toegang tot de parkeergarage, het pand en de exclusieve faciliteiten, zoals een privé wijnkelder, een verwarmd zwembad en een complete fitnessruimte;
  • biedt beheerders de mogelijkheid om per bewoner deze apparaten op afstand te beheren, blokkeren en te vernieuwen als er iets mee gebeurt. Dat scheelt aanzienlijk in tijd en kosten.
draadloze toegangscontrole

Integrale gebouwentechniek

Wat we na de oplevering van dit project al zeiden, geldt nu nog steeds volledig: “We zijn er trots op dat we met onze slimme technologie een grote bijdrage hebben mogen leveren aan de revitalisering van dit prachtige appartementencomplex. Het laat zien dat integrale gebouwentechniek zich niet alleen voor nieuwbouw leent, maar ook uitermate geschikt is om bestaande projecten te voorzien van een technologische metamorfose.” U leest hier meer over de geavanceerde oplossingen die te vinden zijn in Estel Residence. 

IPassan

IPassan is het IP-gebaseerde draadloze toegangscontrolesysteem dat centraal beheer van een onbeperkt aantal deuren, gebruikers en locaties mogelijk maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit systeem?

Meer over IPassan

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.