Home - Markten - Woningbouw - Adviseurs en architecten

Adviseurs en architecten

Advies in installatietechniek voor adviseurs en architecten

Toekomstbestendige installatietechniek in uw advies en ontwerp

Altijd op de hoogte van de laatste innovaties. Dat is belangrijk voor u als adviseur of architect. Aan de start van een ontwerp of ontwikkelingsproces van een woongebouw dient het ontwerp omgezet te worden tot een totaalplan. Hierin rekening houdende met alle bouwtechnische én installatietechnische aspecten.

Bij het vertalen van alle eisen en wensen naar een bestek kan Elbo met u meedenken. Op deze manier zorgen we samen dat er wordt gekozen voor toekomsgerichte oplossingen. Denk hierbij aan intercomsystemen, toegangscontrole, CCTV, woningautomatisering of bijvoorbeeld noodverlichting.

Integratiemogelijkheden met verschillende systemen kunnen ook besproken worden. Bijvoorbeeld lift-, people flow en parkeermanagement.

Benieuwd naar het design van onze systemen? Kom gerust langs in onze showroom.

Direct contact met onze adviseurs

Onze oplossingen 

Naast een uitgebreid assortiment aan oplossingen is ook het ontwerp belangrijk. Het design van een entreepaneel of binnentoestel moet passen bij de uitstraling van het project. Wij bieden producten van het Italiaanse topmerk Urmet. Betaalbare producten met een elegant design. 

Intercom

Elbo levert hoogwaardige communicatiesystemen voor video-intercom en voor inzet bij calamiteiten

Meer weten?

Toegangscontrole

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole.

Meer weten?

Camerasystemen

Voor perimeterbeveiliging, of het bestrijden van diefstal levert Elbo camerasystemen met videoanalyse-functies.

Meer weten?

Informatieschermen

Eenvoudig communiceren met bewoners via een digitaal informatiescherm in de entreehal en optie voor koppeling met video-intercomtoestel in de woning.

Meer weten? 

Woningautomatisering

Domotica draait om het optimaliseren van comfort, veiligheid en energiebesparing. Elbo biedt perfecte oplossingen voor woningautomatisering anno nu.

Meer weten?

Noodverlichting

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg. Met complete oplossingen rond vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting.

Meer weten?

Ondersteuning bij ontwerpproces en bouwvoorbereiding

Elbo ondersteunt tijdens ontwerpproces en bouwvoorbereiding

  • Onze producten zijn opgenomen in de 2BA artikeldatabase
  • BIM-modellen beschikbaar van producten uit ons kernassortiment
  • Aangesloten bij Stabu, kunt u onze producten snel en eenvoudig opnemen in bestekteksten
  • Productinformatie, zoals specificaties, afbeeldingen, handleidingen en aansluitschema's beschikbaar
Slimme technologie voor woongebouwen

Slimme technologie voor woongebouwen en mixed use omgevingen

Oplossingen als intercomsystemen, toegangsbeheer, beveiliging en woningautomatisering worden steeds slimmer. Met de slimme producten van het Italiaanse topmerk Urmet heeft Elbo alles in huis om bewoners de nieuwste mogelijkheden te bieden op het gebied van veiligheid en comfort en beheerders te ontzorgen. IP-technologie maakt koppelingen mogelijk met andere merken en systemen en is de perfgecte basis voor technisch beheer op afstand.

Direct advies ontvangen?

Bel 040 26 79 888 voor advies op maat. Wordt u liever door ons gebeld? Laat dan hieronder uw gegevens achter

Deze gebouwen leven

Gebouwen komen tot leven door de mensen die er werken en wonen. En in ons werk en wonen hebben we allemaal behoefte aan comfort, veiligheid én communicatie met elkaar. Elbo regelt dit. Voor iedere wens een oplossing. Slimme oplossingen voor smart buildings.