Home - Blog / Nieuws - IPassan heeft nieuwe, nog betere bluetooth kaartlezers

IPassan heeft nieuwe, nog betere bluetooth kaartlezers

Bluetooth kaartlezers: de mogelijkheden

De stijlvolle kaartlezers zijn met slechts twee draden verbonden aan de IPassan-controller. Dankzij een encrypted bus-technologie kunt u veilig en eenvoudig de actuele status van de kaartlezers in de gaten houden. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd direct weet of alles nog goed functioneert. De lezer heeft de laatste RFID Mifare®-technologie. Bovendien kunnen de lezers dankzij bluetooth worden gekoppeld aan smartphones.

Goede beveiliging, tijd- en kostenbesparing

De kaartlezers hebben een IP65 beschermingsgraad en communiceren bovendien veilig op basis Mifare Classic en Mifare Plus (128 bits AES) encryptie. Alle kaartlezers zijn geschikt voor proximity-sleutels, die veel eenvoudiger te beheren zijn dan gewone sleutels. Het scheelt u veel in tijd en kosten, omdat de sleutels op afstand kunnen worden geblokkeerd en per sleutel kunnen worden ge(de)activeerd. Bij verlies of diefstal van een sleutel hoeven niet meer alle sleutels te worden vervangen.

bluetooth kaartlezer van ipassan

De nieuwe bluetooth kaartlezers

De nieuwe kaartlezers zijn verkrijgbaar in drie varianten:

P40 Bluetooth Reader. Deze 2-SMART-lezer is speciaal ontwikkeld voor de geavanceerde schaalbaarheid van IPassan. Dankzij het smalle design zijn deze lezers in elk gebouw stijlvol te integreren. Deze lezer is geschikt voor opbouwmontage.

Bekijk de P40 Reader

P80 Bluetooth Reader. Deze 2-SMART-lezer is vergelijkbaar met de P40-lezer, maar heeft andere afmetingen, waardoor deze opbouwlezer ook op een standaard inbouwdoos kan worden geplaatst. Vanuit design-oogpunt of voor woongebouwen met bijvoorbeeld ouderen is deze bredere lezer aan te raden.

Bekijk de P80 Reader

PK8- Bluetooth Pin & Prox. Deze 2-SMART pin- en prox-lezer biedt de lezer de mogelijkheid tot dubbele authenticatie, met zowel een proximity-sleutel als een pincode.

Bekijk hier Pin & Prox

IPassan

IPassan is een IP-systeem geschikt voor in (middel)grote woon- en kantoorgebouwen. De installatie en het beheer van dit toegangscontrole-systeem is een koud kunstje; er is geen ingewikkelde of dure bedrading nodig en beheer kan op afstand worden geregeld.

 

Naar de bestelomgeving

 

IPassan bij Elbo Technology

De kaartlezers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Elbo Technology. U vindt de productinformatie in onze bestelomgeving, maar kunt ook contact opnemen met onze experts voor meer informatie. We kijken graag samen met nu naar de beste oplossing voor uw project, neem hier eenvoudig contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.