Menu
Home > Oplossingen > (Video-)intercom

Next level intercomsystemen

Elbo levert hoogwaardige communicatiesystemen met ongekende mogelijkheden voor veilig en ongestoord wonen en werken. Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing die naar behoefte kan worden ingevuld en uitgebreid, zowel in woningbouw als utiliteitsbouw.

Alpha, the beauty of innovation

Het beste wat een entreepaneel te bieden heeft anno 2019. 
Bel voor meer informatie: 040 26 79 888

Meer informatie

Intercomsystemen van Urmet voor de woningbouw

Met de oplossingen van topmerk Urmet biedt Elbo totaaloplossingen voor zowel kleine projecten als omvangrijke appartementencomplexen, inclusief video-intercom, camera’s en toegangscontrole met elektronische sleutels. Zowel 2Voice als IPerCom laten zich uitstekend integreren met woningautomatisering van Urmet en zijn zeer geschikt voor beschermd wonen en innovatieve zorgtoepassingen.

Toestel voor 2Voice video-intercomsystemen

2Voice (2-draads video-intercom)

Een deurcommunicatiesysteem met ongekende mogelijkheden, voor grote en kleine complexen. Per woning in te vullen.

Lees meer 

Toestel voor IPerCom video-intercomsystemen

IPerCom (IP video-intercom)

Integreert deurcommunicatie, camerabewaking en toegangscontrole op maat, inclusief beheer op afstand. Ideaal voor wooncomplexen met veel gebruikers.

Lees meer

Intercomsystemen van Vingtor-Stentofon voor de utilititeitsbouw

Voor de utiliteitswereld is Vingtor-Stentofon al jaren de huisleverancier van Elbo. Dit topmerk van producent Zenitel loopt voorop in intercommunicatie en steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit waar het gaat om geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, compatibiliteit en cyber security. Dat wordt wereldwijd onderkend door zorginstellingen, bankgebouwen, scholen, detentiecentra en andere vormen van utiliteitsbouw waarin communicatie en veiligheid hand in hand gaan. 

IC-EDGE Zenitel

IC-EDGE™ IP & SIP intercom toestellen

Met Intelligente Communicatie ‘at the Edge’, introduceert Zenitel een nieuwe visie in de manier waarop intelligente communicatiesystemen worden gebruikt, geïmplementeerd en geïntegreerd in veiligheids- en beveiligingssystemen. Bij de IC-EDGE™ -serie staan vier essentiële criteria centraal: verstaanbaarheid, interoperabiliteit, schaalbaarheid en cybersecurity. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ontdek IC-EDGE

Vingtor-Stentofon staat voor innovatieve oplossingen die uitblinken in gebruiks- en installatiegemak. Als exclusief importeur werken wij graag met hun excellente productlijnen:

Neventoestel SIP intercomsystemen

SIP

De ideale intercom voor elk IP-systeem

Lees meer

Pulse intercomsystemen Vingtor-Stentofon

Pulse

Een volwaardig intercomsysteem zonder server

Lees meer

Turbine neventoestel voor Vingtor-Stentofon intercomsystemen

Turbine

De overtreffende trap in intercom

Lees meer

AlphaCom server voor intercomsystemen

AlphaCom

Audioservers met ongekende mogelijkheden

Lees meer

Deel deze pagina