Menu
Home > Oplossingen > (Video-)intercom

Next level intercom

Elbo levert hoogwaardige (video-)intercomsystemen met ongekende mogelijkheden voor veilig en ongestoord wonen en werken. Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing die naar behoefte kan worden ingevuld en uitgebreid, zowel in woningbouw als utiliteitsbouw.

Intercom van Urmet voor de woningbouw

Met de oplossingen van topmerk Urmet biedt Elbo totaaloplossingen voor zowel kleine projecten als omvangrijke appartementencomplexen, inclusief video-intercom, camera’s en toegangscontrole met elektronische sleutels. Zowel 2Voice als IPerVoice laten zich uitstekend integreren met woningautomatisering van Urmet en zijn zeer geschikt voor beschermd wonen en innovatieve zorgtoepassingen.

2Voice (2-draads video-intercom)

Een deurcommunicatiesysteem met ongekende mogelijkheden, voor grote en kleine complexen. Per woning in te vullen.

Lees meer

IPerVoice (IP video-intercom)

Integreert deurcommunicatie, camerabewaking en toegangscontrole op maat, inclusief beheer op afstand. Ideaal voor wooncomplexen met veel gebruikers.

Lees meer

Intercom van Vingtor-Stentofon voor de utilititeitsbouw

Voor de utiliteitswereld is Vingtor-Stentofon al jaren de huisleverancier van Elbo. Dit topmerk van producent Zenitel loopt voorop in intercommunicatie en steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit waar het gaat om geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, compatibiliteit en cyber security. Dat wordt wereldwijd onderkend door zorginstellingen, bankgebouwen, scholen, detentiecentra en andere vormen van utiliteitsbouw waarin communicatie en veiligheid hand in hand gaan. Vingtor-Stentofon staat voor innovatieve oplossingen die uitblinken in gebruiks- en installatiegemak.

Als exclusief importeur werken wij graag met hun excellente productlijnen:

SIP

De ideale intercom voor elk IP-systeem

Lees meer

Pulse

Een volwaardig intercomsysteem zonder server

Lees meer

Turbine

De overtreffende trap in intercom

Lees meer

AlphaCom

Audioservers met ongekende mogelijkheden

Lees meer

Deel deze pagina
Als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u aan voor onze notificatieservice

Of volg ons op: