Home - Referenties - Meanderflat Middelburg; een vernieuwend renovatieproject

Meanderflat Middelburg; een vernieuwend renovatieproject

Meanderflat Middelburg; intercom renovatieproject

Het renoveren van de Meanderflat was een omvangrijke opdracht. Naast de renovatie aan woningen en gevels, is ook de intercom en toegangscontrole vervangen. Dit was hardware- en softwarematig een uitdagend project. In totaal werden 241 woningen uitgerust met een videofoon verdeeld over 43 stijglijnen, gecombineerd met een iPassan toegangscontrolesysteem.

De bewoners kunnen weer met recht trots zijn op hun flat, die niet alleen mooier, schoner en energiezuiniger is geworden, maar vooral ook veiligheid biedt!

Het project omvat drie woontorens en extra wooneenheden op de begane grond.
De hoofdentrees zijn voorzien van een 2-Smart entreepaneel, de afzonderlijke etages met Mikra entreepanelen. De bewoners beschikken nu over Miro kleurenmonitoren met hoorn als binnentoestellen.

De installatie en configuratie is uitgevoerd door Walcheren Elektrotechniek in opdracht van De Kok BouwgroepWoongoed Middelburg is de eigenaar van de gebouwen. 

De gekozen oplossingen:

 

Vragen over dit project

In samenwerking met de installateur zorgen we voor een oplossing waar alle bewoners blij mee zijn. We kunnen zelfs varieren in binnentoestellen binnen één systeem indien wenselijk.

User benefits

Alpha entreepaneel

Installatiegemak

Het 2-Smart entreepaneel is eenvoudig te installeren en ideaal voor beheer op afstand en integratie met iPassan toegangscontrole.

Stabiel intercomsysteem

Stabiel systeem

Weinig onderhoud: Ieder intercomtoestel is geïsoleerd beveiligd tegen kortsluiting en beïnvloedt dus geen andere woningen.

Veiligheid middels camerasystemen

Veiligheid

Scherp beeld en helder geluid voor de bewoner: zij zien en weten precies wie er voor de deur staat.

In een handomdraai een intercomsysteem

Snel en gemakkelijk een intercomsysteem installeren? Dat kan met het 2-draads intercomsysteem van Urmet: 2Voice. Speciaal ontworpen om gemak te bieden aan installateurs, maar met ook vele voordelen voor gebouwbeheerders en -eigenaren en bewoners. Het systeem kenmerkt zich door betrouwbaarheid, schaalbaarheid en heldere audio- en beeldkwaliteit. 2Voice is bovendien heel eenvoudig uit te breiden met Yokis woningautomatisering, bedieningsmogelijkheden via apps, camerabeveiliging en toegangscontrole.

De gekozen oplossingen

Vragen over dit project?

Hebt u vragen over het project Meanderflat Middelburg? Neem dan direct contact op met Koen Goossens.

Tel: 040 - 2679888
Email: advies@elbotechnology.nl 

Wil jij meewerken aan bijzondere projecten als deze?

Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij erbij voor ons volgende project!

Werken bij Elbo

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.