Home - Merken - Urmet - 2Voice

2Voice 2-draads intercom

Een uitkomst voor kleine en middelgrote (woon)complexen

In een handomdraai een intercomsysteem installeren?

Het kan met het 2-draads intercomsysteem van Urmet: 2Voice. Speciaal ontworpen om gemak te bieden aan installateurs, maar met ook vele voordelen voor gebouwbeheerders en -eigenaren en bewoners.

Het systeem kenmerkt zich door betrouwbaarheid, schaalbaarheid en heldere audio- en beeldkwaliteit. 2Voice is bovendien heel eenvoudig uit te breiden met Yokis woningautomatisering, bedieningsmogelijkheden via apps, camerabeveiliging en toegangscontrole.

De ultieme 2-draads intercom voor zowel renovatie als nieuwbouw

 • Zowel voor appartementsgebouwen en woon/zorgcomplexen als voor kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen.
 • Geschikt voor kleinschalige toepassing, maar ook voor configuraties met tot 4000 gebruikers en 80 entreepanelen.
 • Inclusief uitbreidingsmogelijkheden zonder dat hiervoor extra componenten vereist zijn (bijv. vanuit huis bestuurbare trap- en gangverlichting of tuinirrigatie). 

2-draads intercom voor gebouwbeheerders en -eigenaren

Stabiliteit en flexibiliteit

… voor gebouwbeheerders en -eigenaren

 • Wijzigingen in het digitaal naamregister en codes voor deurontgrendeling kunnen worden doorgevoerd zonder het entreepaneel te openen. U houdt slechts een smartphone met Bluetooth bij het entreepaneel om de nieuwe gegevens te verzenden.
 • Kortsluitbeveiliging door het toepassen van een signaalverdeler (per woning of per vier woningen). Bij een fout of kortsluiting blijft de storing beperkt tot die ene verdeler; de rest blijft gewoon functioneren.
 • Met behulp van extra functionaliteiten kunnen woningen meer levensloopbestendig worden gemaakt.
 • Door de flexibiliteit van het systeem speelt u in op individuele wensen van gebruikers.
 • Het 2-draads intercom-systeem is onderhoudsvriendelijk en kent een zeer laag uitvalpercentage.
 • Mogelijkheid tot beheer op afstand.
2-draads intercom voor extra installatiegemak

Tijdwinst en gemak

... voor installateurs

 • 2Voice heeft zich bewezen als ongekend stabiel; het systeem is ongevoelig voor storingen.
 • Eén omkeerbaar aderpaar voor het hele systeem, ook voor extra functies zoals toegangscontrole en camerabewaking. Puur tijdwinst.
 • Dipswitchconfiguratie: dipswitches op alle componenten om eenvoudig gebruikers en functies toe te voegen.
 • Door het toepassen van een signaalverdeler met kortsluitbeveiliging per woning verliest u geen tijd meer bij het traceren van de storing. Dit biedt ook mogelijkheid tot het uitvoeren van onderhoud aan de bekabeling en het systeem zonder de voeding uit te schakelen.
2-draads intercom voor gebruikers

Comfort en personalisatie

... voor gebruikers

 • Veel mogelijkheden voor het invullen van eigen specifieke wensen per woning/unit.
 • Optimaal wooncomfort door meer functies (intercom, toegangscontrole, camerabeveiliging en woningautomatisering) te verenigen in één systeem.
 • Door oproepen door te schakelen naar uw smartphone of tablet kunt u contact maken met wie er voor de deur staat en de deur desgewenst openen, ook als u niet thuis bent.
 • Voor iedereen handig, maar zeker ook ideaal als u slecht ter been bent. 
  Lees hier meer over de mogelijkheden van Callme
 • Een 2-draads intercom biedt topkwaliteit spraak- en beeldweergave.

2Voice: de mogelijkheden

Een 2-draads intercom met eindeloos veel functionaliteiten

2-draads intercom

Intercom

Verbinding met bezoekers en met andere toestellen binnen het appartement. Met de call forwarding interface (en de CallMe app) kunnen oproepen worden doorgeschakeld naar smartphone of tablet.

2-draads intercom ondersteunt verbinding receptiecentrale

Receptiecentrale

Oproepen via het entreepaneel kunnen worden aangenomen door de receptie en doorverbonden naar individuele binnentoestellen. Gebruikers kunnen op elk moment de receptie bereiken.

2-draads intercom voor uitgebreide videobewaking

Videobewaking

Twee camera’s kunnen direct aan het systeem worden gekoppeld (met toegevoegde videoswitcher maximaal vijf camera’s). Camerabeelden kunnen eenvoudig via het binnentoestel worden bekeken.

2-draads intercom voor toegangscontrole op afstand

Toegangscontrole

Entreepanelen kunnen worden uitgebreid met een lezer voor elektronische sleutels. Dit is mogelijk in een stand-alone oplossing, maar ook met beheer op afstand via de cloud.

2-draads intercom voor slimme woningautomatisering

Woningautomatisering

De handsfree binnentoestellen zijn eenvoudig te integreren met de domotica-oplossingen van Urmet, om er ook verlichting, zonwering en apparaten mee te bedienen.

2-draads intercom om secundaire ingangen te openen

Secundaire ingangen openen

Vanaf het binnentoestel kan ook de garagedeur of een andere tweede ingang worden bestuurd. Handig bij villa’s en grote woningbouwcomplexen.

2-draads intercom om oproeptoon in te stellen

Geluid en oproeptoon instellen

Alle 2Voice-binnentoestellen zijn voorzien van meerdere oproeptonen en volumeregeling van het oproepsignaal. Voor slechthorenden kan het signaal aan de verlichting worden gekoppeld.

2-draads intercom voor de ondersteuning van slechthorenden

Ondersteuning slechthorenden

De videotoestellen met hoorn- of handsfree bediening kunnen worden uitgebreid met een extra signaalgever of flitslicht om oproepen zichtbaar te maken.


Entreepanelen

2-draads intercom voor binnen- en buitentoepassing

2Voice kent deurposten voor binnen- en voor buitentoepassing. Er is ook een vandaalbestendige uitvoering. Bij de entreepanelen met digitaal naamregister kunnen bezoekers zoeken op huisnummer en op naam van de bewoner. De entreepanelen met beldrukkers kunnen verwerkt zijn in een postkast of onderdeel zijn van het entreepaneel.


Binnentoestellen

2-draads intercomtoestellen voor in huis

2Voice kent zes typen toestellen, verdeeld over drie categoriën: audio-toestellen met of zonder hoorn (handsfree), videotoestellen met of zonder hoorn (handsfree) en toestellen die met stem of gebaren te bedienen zijn; de Voice or Gesture (VOG) toestellen.

De keuze kan per woning verschillen. Vrijwel alle toestellen zijn uitgevoerd met fysieke druktoetsen. Dit is fijn voor oudere gebruikers die vaak wat minder gevoel in hun vingers hebben. De VOG7 en Max10 hebben een touchscreen bediening.

Altijd en overal zien wie er voor de deur staat?

Met de slimme CallMe-app bedient u eenvoudig intercomsystemen via smartphone of tablet.

Ontdek CallMe

Meer over 2Voice

Ontdek het laatste nieuws over de mogelijkheden van een 2-draads intercom