Home - Blog / Nieuws - Imposante toren De Zalmhaven bereikt hoogste punt

Imposante toren De Zalmhaven bereikt hoogste punt

Wie vorige week donderdag- of vrijdagavond in Rotterdam was, kon er niet omheen: de spectaculaire lichtshow bij de gloednieuwe toren De Zalmhaven. Op donderdag 14 oktober werd dit zelfs begeleid met een muzikale set van Audio Obscura. De reden van dit feestelijke moment was het bereiken van het hoogste punt. Een mooie mijlpaal! Wij zijn bijzonder trots op het feit dat we een bijdrage mogen leveren aan dit toekomstbestendige gebouw.

Woontoren de Zalmhaven

De hoogste woontoren van de Benelux met 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin, parkeergarage én een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam. Dat is De Zalmhaven. Deze toren van 215 meter hoog is ontworpen door Van Dam & Partners en KAAN Architecten.

In zo’n veelzijdig gebouw is slimme technologie natuurlijk onmisbaar. En daarvoor werden wij ingeschakeld. Uitdagingen genoeg, door de enorme hoogte. Maar door een goed doordachte systeemopbouw en de kracht van 2Voice, is de hoogte van het gebouw geen probleem voor een perfect functionerende intercominstallatie. In de toren plaatsen we een receptiecentrale voor communicatie met bezoekers en bewoners en in totaal komen er 7 Alpha entreepanelen met digitaal naamregister. Aan alles is gedacht, om het bewoners en bezoekers zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Later vertellen we nog veel meer over dit gebouw van de toekomst, nu staan we vooral even stil bij deze mooie mijlpaal.

 


Alvast meer weten over technische mogelijkheden of over dit project? 
Neem contact met ons op of bekijk de website van De Zalmhaven.

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.