Home - Oplossingen - Druppel sleutel

Toegangscontrole met druppel sleutel

Toegangssysteem met druppel, ideaal in beheer

Wanneer je kiest voor een toegangssysteem met een tag of druppel dan heeft dat vele voordelen. Het is ideaal voor de gebruikers van een gebouw, maar zeker ook voor de beheerder, omdat er geen ongewenste sleutels in omloop kunnen zijn: Het elektronisch slot is volledig via het digitale systeem te beheren.

Een gebruiker van een gebouw heeft slechts een elektronische sleutel nodig om toegang te krijgen tot verschillende ruimtes. Is iemand zijn of haar elektronische sleutel verloren? Dan kan de beheerder via het systeem eenvoudig de sleutel blokkeren en een nieuwe koppelen.

Met een druppel wordt sleutelmanagement wel heel eenvoudig!

  • Medewerkers hebben slechts 1 tag nodig
  • Beheerders kunnen via het systeem rechten toekennen
  • Veilig: oude/ verloren druppels kunnen worden geblokkeerd

Daarnaast is toegangscontrole middels een tag of druppel heel veilig. Een beheerder kan personen rechten toekennen om toegang te verlenen tot bepaalde ruimtes. In Ipassan is dan vervolgens te zien wie wanneer in welke ruimte is geweest.

Met een toegangssysteem komt er niemand ongewenst je gebouw binnen.

Proximity sleutel

Wat kost een toegangscontrole systeem met druppel?

De kosten zijn geheel afhankelijk van het aantal deuren dat je wenst te besturen met een druppel en van het aantal kaartlezers en druppels die je nodig hebt. Er zijn eenvoudige standalone opties tot uitgebreid centraal beheer. Een toegangssysteem is te combineren met video-intercom of camerasystemen.

Je hebt voor elk systeem minimaal een druppel, een kaartlezer, een deursturingsmodule en een voeding nodig. Er zijn deursturingsmodules die een enkele deur aan kunnen sturen, maar je hebt ook modules die tot wel 4 deuren aansturen. Ben je benieuwd naar de kosten ten aanzien van jouw wensen?

Vraag een offerte aan

Zijn er ruimtes die door meerdere personen gebruikt mogen worden, zoals bijvoorbeeld vergaderplekken of de kantine? Dan kan een beheerder zelfs eenvoudig toegang verlenen via het systeem voor bepaalde tijden.

"Vergaderruimtes alleen beschikbaar voor diegene die gereserveerd heeft”

Welke systemen zijn te integreren met een druppel?

Elektronische sloten worden gebruikt met Easy Door toegangssystemen voor kleine tot middelgrote gebouwencomplexen of met een IPassan systeem voor (middel)grote gebouwencomplexen. De IPassan toegangscontrole systemen zijn eenvoudig te combineren met video-intercom en/of camerasystemen voor een optimale veiligheid.

Elektronische sleutel

Welke elektronische sleutels zijn er allemaal?

Er zijn eenvoudige tags die je aan je sleutelbos kunt bevestigen. De tags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In een systeem worden vaak de kleuren gebruikt om verschil te maken tussen bijvoorbeeld bewoner(s), beheerder of verzorger. Daarnaast zijn er proximity-sleutels met ingebouwde RF zender, waarmee je een deur op afstand kunt bedienen. Ook zijn er kaarten (pasjes) die je kunt gebruiken als elektronische sleutel. En tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de bluetooth optie om via je smartphone toegang te krijgen. Ben jij benieuwd welk systeem voor jouw project het meest geschikt is?

Gratis adviesgesprek

Ontdek al onze oplossingen

Intercom

Elbo levert hoogwaardige communicatiesystemen voor video-intercom en voor inzet bij calamiteiten

Meer weten?

 

Toegangscontrole

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole.

Meer weten?

 

Camerasystemen

Voor perimeterbeveiliging, of het bestrijden van diefstal levert Elbo camerasystemen met videoanalyse-functies.

Meer weten?

 

Informatieschermen

Eenvoudig communiceren met bewoners via een digitaal informatiescherm in de entreehal en optie voor koppeling met videointercomtoestel in de woning.

Meer weten?

Woningautomatisering

Domotica draait om het optimaliseren van comfort, veiligheid en energiebesparing. Elbo biedt perfecte oplossingen voor woningautomatisering anno nu.

Meer weten?

Noodverlichting

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg. Met complete oplossingen rond vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting.

Meer weten?

Direct advies ontvangen?

Bel 040 26 79 888 voor advies op maat. Wordt u liever door ons gebeld? Laat dan hieronder uw gegevens achter

Referenties

Gebouwen komen tot leven door de mensen die er werken en wonen. En in ons werk en wonen hebben we allemaal behoefte aan comfort, veiligheid én communicatie met elkaar. Elbo regelt dit. Voor iedere wens een oplossing. Slimme oplossingen voor smart buildings.