Home - Referenties - Estel Residence: exclusieve luxe door slimme oplossingen van Elbo

Estel Residence: exclusieve luxe door slimme oplossingen van Elbo

Met veel enthousiasme en deskundigheid heeft Elbo een rol gespeeld bij en haar toegevoegde waarde mogen leveren aan de totstandkoming van dit luxueuze gebouw, door de levering van slimme technologische oplossingen die zorgeloos wonen naar een hoger niveau tillen.

 

Eén oplossing voor meerdere doelen

Wij leverden een volledig geprogrammeerd systeem voor Estel Residence waarbij video-intercom, toegangscontrole voor toegang met elektronische sleutels en cameraobservatie en –bewaking met elkaar zijn geïntegreerd tot één unieke oplossing die ultieme veiligheid en comfort biedt aan de bewoners. Met deze oplossing is het onder andere mogelijk de namen in het digitaal naamregister van het entreepaneel te beheren, toegangsrechten toe te kennen of te ontnemen en verloren sleutels te blokkeren of nieuwe sleutels aan te maken. Dit zorgt voor aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen bij het centrale beheer van een appartementencomplex van deze omvang.

"We zijn er trots op dat we met onze slimme technologie een grote bijdrage hebben mogen leveren aan de revitalisering van dit prachtige appartementencomplex."

Estel Residence

Geïntegreerde oplossing met IPerVoice

  • Beheer digitaal naamregister entreepaneel
  • Beheer geïntegreerde toegangscontrolesysteem
  • Video-intercom doorschakelen naar mobile device
  • Live bekijken van camerabeelden
  • Koppeling met opnameserver
  • Liftmanagement
  • Toegang parkeergarage met RF
  • Elektronische sleutels


Onbezorgd wonen

Maar ook voor de bewoners van dit bijzondere gebouw zijn er veel voordelen die helemaal passen bij het luxe karakter van de woningen. Zo kunnen oproepen vanaf het video-intercom entreepaneel worden doorgeschakeld naar een smartphone of tablet en zijn ‘live’- beelden van aangesloten camera’s beschikbaar. Elke bewoner kan hiermee via een eigen ‘huisautomatiseringssysteem’ zijn/haar bezoekers volgen.

Voor de in het gebouw aanwezige liften leverde Elbo het technische liftmanagement. De lift gaat bijvoorbeeld automatisch naar de juiste verdieping nadat een bezoeker heeft aangebeld en de bewoner hem toegang heeft verleend tot het pand.

Ook hebben bewoners automatisch toegang tot hun eigen privé parkeergarage, door bediening van de automatische slagboom met een draadloze handzender. Diezelfde sleutel geeft elke bewoner ook toegang tot het pand. Met speciale toegangsrechten kunnen de bewoners van Estel Residence terecht bij de exclusieve bewonersfaciliteiten zoals een privé wijnkelder, een verwarmd zwembad en een complete fitnessruimte.

Bestaande gebouwen met nieuwe techniek

We zijn er trots op dat we met onze slimme technologie een grote bijdrage hebben mogen leveren aan de revitalisering van dit prachtige appartementencomplex. Het laat zien dat integrale gebouwentechniek zich niet alleen voor nieuwbouw leent, maar ook uitermate geschikt is om bestaande projecten te voorzien van een technologische metamorfose.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.