Home - Blog / Nieuws - Meerwaarde voor de bewoner, meerwerk voor de installateur

Meerwaarde voor de bewoner, meerwerk voor de installateur

Installateur bezig met woningautomatisering

Een voorbeeld van de extra apparatuur die kan worden toegepast is een Call Forwarding interface voor het doorschakelen van video-intercom oproepen naar een smartphone of tablet. Ook bestaat de mogelijkheid om te koppelen met Yokis, een breed gamma aan oplossingen voor woningautomatisering. Een assortiment van digitale micromodules van professionele kwaliteit voor het automatisch aansturen van zonwering, verlichting en apparaten.

2Voice installaties kunnen aanvankelijk basic worden uitgevoerd en vervolgens snel en eenvoudig worden aangepast naar de wens van individuele gebruikers. Dit heeft geen consequenties voor de initiële offerte in aanbestedingstrajecten. Kosten voor meerwerk kunnen namelijk per individuele bewoner in rekening worden gebracht.

Eén van de meest populaire extra toepassingen binnen het 2Voice deurcommunicatiesysteem is de nieuwe Call Forwarding interface. Met deze interface kunnen oproepen worden doorgeschakeld naar smartphones en tablets. Om oproepen te ontvangen, wordt gebruik gemaakt van de handige CallMe app, waarmee de bewoner zowel in als buiten de woning kan zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en met één druk op de knop de deur openen. Thuis moeten wachten op de pakketbezorger of vanuit de achtertuin naar de voordeur lopen, is hiermee verleden tijd.

 

Woningen worden slimmer

Met de bovengenoemde voorbeelden maken we woningen steeds slimmer, waarbij comfort en veiligheid voor de bewoner de boventoon voeren. Zowel nieuwe als eerder geleverde 2Voice systemen zijn eenvoudig uit te breiden met veelgevraagde en uiterst praktische toepassingen die het leven van de eindgebruiker gemakkelijker en veiliger maken. En de bewoner kan vanaf de bank de lichten dimmen, de zonwering laten zakken en de tv inschakelen. Ook aansturing van camerabewaking en inbraakalarm behoort tot de mogelijkheden van domotica. Maar ook aanwezigheidssimulatie - door middel van verlichting die op gezette tijden automatisch aangaat - helpt om inbraken te voorkomen. Dit geeft de bewoner een gevoel van veiligheid, ook als hij of zij niet thuis is. Bediening is mogelijk vanaf het binnentoestel in de woning of via de smartphone, vanuit huis of op afstand. Dit maakt het systeem uiterst flexibel, toepasbaar in elke situatie en geschikt voor uiteenlopende doelgroepen.

Vertel uw klanten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over hoe ú de eindgebruiker op eenvoudige wijze praktische meerwaarde kunt bieden? En hoe dit meerwerk voor u oplevert? Wij komen graag bij u langs om de verschillende technieken te demonstreren en u te adviseren over installatie en gebruik.

Ook kunt u promotiemateriaal bij ons aanvragen om bij uw klanten achter te laten, waarmee u hen de mogelijkheid geeft deze slimme domotica-oplossingen te overwegen.

Mail naar: verkoop@elbotechnology.nl of bel: 040 - 26 79 888. Wij zijn u graag van dienst.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.