Home - Blog / Nieuws - Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

Een intensieve en waardevolle samenwerking

Elbo Technology, gevestigd in het technologisch bruisende Eindhoven, is al bijna 25 jaar distributeur en kennispartner voor Zenitel op het gebied van kritische communicatie. Met deze langdurige relatie is er een intensieve en waardevolle samenwerking gegroeid. Elbo levert voor Zenitel een belangrijke bijdrage aan innovatie van de producten én inbreng in het expertisenetwerk.

“Elbo is voor mij persoonlijk een belangrijke inspiratiebron geweest om te komen tot wat we vandaag ons Center of Excellence-concept noemen. We hebben ervaren dat partners als Elbo, die een kenniscentrum in hun land zijn voor system integratoren en installateurs, dé weg naar succes zijn om de lokale markt te bedienen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we Elbo nu officieel tot Center of Excellence benoemen. We zetten de langdurige samenwerking voort met deze mooie mijlpaal. ”, zegt Wim van Winghe, VP Sales voor EMEA bij Zenitel.

Zenitel Center of Excellence

Nog nauwer verbonden

Elbo Technology heeft uitgebreide ervaring met de verkoop en technische ondersteuning van Zenitel-producten in vrijwel alle denkbare on-shore toepassingsmogelijkheden, variërend van uitluistersystemen in de psychiatrische zorg tot reductie van achtergrondgeluid in tunnelcommunicatie en ontruiming in haven- en industriegebied.

"We zijn er trots op het Zenitel Center of Excellence voor Nederland te zijn", zegt Erwin Wigmans, directeur en eigenaar van Elbo Technology. "We waarderen dit vertrouwde partnerschap. We hebben het Zenitel-portfolio altijd een warm hart toegedragen binnen onze lokale markt. Deze nieuwe rol betekent dat onze specialisten nog nauwer verbonden zijn met de fabrikant en we nog meer in staat zijn om vroegtijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen bij onze klanten.”

Zenitel

Over de Zenitel Groep

Zenitel is de toonaangevende leverancier van intelligente kritische communicatieoplossingen waarmee mensen in elke situatie kunnen horen, gehoord en begrepen worden. Omdat kwalitatief hoogwaardige communicatie van cruciaal belang is in vele bedrijfssectoren, werken de Zenitel-systemen samen met andere beveiligingssystemen, waaronder CCTV, toegangscontrole en alarmsystemen voor een uitgebreide beveiligingsoplossing. Bezoek www.zenitel.com/safety-security/home-page voor meer informatie.

Elbo Technology

Over Elbo Technology

Elbo Technology is importeur en leverancier van intercomsystemen, omroep en ontruiming, toegangscontrole, camerasystemen, domotica en noodverlichting. Elbo Technology levert aan installateurs en systeem integratoren in de segmenten Woningbouw, Gezondheidszorg, Gebouwbeveiliging, Distributie & Logistiek, Infra & Transport, Openbare Veiligheid, Industrie en Extra beveiligde objecten. Communicatie, veiligheid, comfort én beheer daarvan is een snel innoverend vakgebied dat vraagt om experts en specialisme. Elbo Technology voorziet klanten van advies en ondersteuning bij de uitdagingen van gebouwbeheerders en gebruikers.

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.