Home - Blog / Nieuws - Handig: apps voor 2Voice en entreepanelen!

Handig: apps voor 2Voice en entreepanelen!

intercom met apps van Urmet

2Voice-app: welke dipswitch-instelling hoort bij welke gebruiker?

2Voice is de ideale deurcommunicatie-oplossing voor zowel renovatie als nieuwbouw. Het eenvoudig en snel te installeren systeem is gebaseerd op slechts twee omkeerbare draden. De acht dipswitches op de grondplaat van het intercomtoestel maken het installeren heel gemakkelijk: door de binaire instelling kan de installateur in no time een unieke gebruiker toewijzen aan het toestel.

Op de tekeningen wordt aangegeven welke instellingen bij welk intercomtoestel horen. De app voor de smartphone is echter een nog handigere, digitale manier om deze gegevens bij de hand te hebben. Door simpelweg het toestelnummer in te toetsen wordt via een grafische weergave duidelijk welke dipswitches omgezet moeten worden. Andersom is ook mogelijk: door het invoeren van de binaire instelling, wordt duidelijk welke unieke gebruiker daarbij hoort. Zo kunt u snel controleren of de instelling correct is.

Intercoms met apps zijn echt een uitkomst. Deze digitale hulpmiddelen maken het mogelijk 2Voice nog makkelijker te installeren, dus wat houdt u tegen om deze app te downloaden!

Een Elekta Steel en Sinthesi intercom met apps pogrammeren

De 2Voice digitale entreepanelen van Urmet, zoals Elekta Steel en Sinthesi, zijn eenvoudig te programmeren. Bij voorgaande systemen was nog een programmeerkabel nodig om het entreepaneel met huisnummers te voorzien van namen. Het entreepaneel moest geopend worden om de kabel aan te sluiten en een connectie te maken. Dat is niet meer nodig bij een intercom met apps voor Android smartphones en tablets.

Via een bluetooth-verbinding wordt draadloos contact gemaakt, en kunnen de namen via de app worden ingevoerd of gewijzigd. Indien gewenst kan vooraf een database worden aangemaakt, die op locatie in een mum van tijd wordt ingeladen. Dit levert een enorme tijdbesparing op. Bij de nieuwste modellen Elektra Steel- en Sinthesi-entreepanelen is voor het invoeren en wijzigen van namen deze app nog het enige hulpmiddel. Het ziet er dus naar uit dat een intercom-installatie met apps de standaard gaan worden.

 

 

 

De app wordt ook wel aan woningbouwverenigingen beschikbaar gesteld. Met een speciale code kunnen zij het entreepaneel in de programmeerstand zetten en via de app zelf de namen bij de huisnummers invoeren of wijzigen.

Ook bij vervanging van een entreepaneel is de app heel praktisch. De data uit het entreepaneel kan namelijk via de app worden opgeslagen. Als het nieuwe entreepaneel is geïnstalleerd, kan de data weer eenvoudig teruggezet worden.

Een intercom met apps levert dus een heleboel voordelen op, die u vast niet wilt missen. Klik hier voor de handleiding en hier om de entreepanelen-app te downloaden.

 

entreepanelen voor intercom apps zijn een uitkomst voor elke installateur
Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.