Menu
Home > Blog / Nieuws > Draadloze domotica kan wel degelijk stabiel zijn
Woensdag 27 December 2017

Draadloze domotica kan wel degelijk stabiel zijn

Elbo laat het overtuigend zien met Yokis, een reeks digitale micromodules van professionele kwaliteit voor het automatisch aansturen van zonwering, verlichting en huishoudelijke apparaten. Scenario’s en persoonlijke instellingen kunnen worden geprogrammeerd met pulsdrukkers, zelfs zónder software of computer of met de eenvoudige programmeerapp. Laagdrempelig, eenvoudig te installeren, ideaal waar bekabeling niet mogelijk of gewenst is.

Nieuwe markt voor de installateur

Yokis combineert een besparing op de installatiekosten met superieure functionaliteiten, flexibiliteit en stabiliteit. Duidelijk een meerwaarde ten opzichte van de vele doe-het-zelfoplossingen. Bewoners kunnen zelf een zender toevoegen of de timer anders instellen, maar programmeren is aan de installateur, zodat deze zijn rol houdt en kan zorgen dat het veilig blijft. Bewoner en installateur hebben ieder een eigen app met eigen rechten om het systeem te beheren. Programmeerinstellingen zijn eenvoudig te kopiëren, wat zich snel uitbetaalt in seriematige woningbouw. Ook handig: Yokis is te integreren met de deurvideo-oplossingen van Urmet.

Yokis is een concept van Urmet, huisleverancier van Elbo Technology en Italiaans marktleider op het gebied van communicatie- en beveiligingstechnieken en woningautomatisering.

Geschikt voor luxe woningen en ideaal voor seriematige woningbouw.

YokisPro is de app waarmee de installateur het systeem eenvoudig kan inrichten en activeren. Hij detecteert automatisch de modules. Door middel van ‘drag & drop’ kunnen deze naar de juiste locatie worden gesleept. Ook aanvullende functies kunnen hier worden ingesteld.

Met de handige app Yno kan de bewoner zijn persoonlijke scenario’s beheren voor het creëren van sfeer, veiligheid of energie­besparing. Ook buiten de woning. Het startscherm kan naar eigen wens worden ingericht, met afbeeldingen van de daadwerkelijke locatie.


De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
advies@elbotechnology.nl

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.