Home - Blog / Nieuws - Draadloze domotica kan wel degelijk stabiel zijn

Draadloze domotica kan wel degelijk stabiel zijn

draadloze domotica eenvoudig geïnstalleerd

Draadloze domotica brengt ongekend gemak mee voor de installateur

Yokis combineert een besparing op de installatiekosten met superieure functionaliteiten, flexibiliteit en stabiliteit. Duidelijk een meerwaarde ten opzichte van de vele doe-het-zelfoplossingen. Bewoners kunnen zelf een zender toevoegen of de timer anders instellen, maar programmeren is aan de installateur, zodat deze zijn rol houdt en kan zorgen dat het veilig blijft. Bewoner en installateur hebben ieder een eigen app met eigen rechten om het systeem te beheren. Programmeerinstellingen zijn eenvoudig te kopiëren, wat zich snel uitbetaalt in seriematige woningbouw. Ook handig: Yokis is te integreren met de deurvideo-oplossingen van Urmet.

Draadloze domotica eenvoudig installeren en aansturen via apps

draadloze domotica beheren en installeren via de pro-app

De app voor installateurs

YokisPro is de app waarmee de installateur het systeem eenvoudig installeert en beheert. Detecteer automatisch de modules door middel van een eenvoudige ‘drag&drop-functie'. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Ontdek hier de YokisPro-app

woningen automatiseren en aansturen via de yno-app voor draadloze domotica

De app voor bewoners

Met de handige YnO-app beheren bewoners persoonlijke scenario’s, de toegangscontrole en energie­besparing. Ook buiten de woning. Het startscherm kan naar eigen wens worden ingericht, met afbeeldingen van de daadwerkelijke locatie.

Alles over de YnO-app

Slimme woningautomatisering met Yokis

Yokis is een concept van Urmet, huisleverancier van Elbo Technology en Italiaans marktleider op het gebied van communicatie- en beveiligingstechnieken en woningautomatisering.

De draadloze domotica van Yokis is geschikt voor luxe woningen en ideaal voor seriematige woningbouw.

Meer over Yokis


draadloze domotica via Elbo Technology

Ontdek naast draadloze domotica de integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
advies@elbotechnology.nl

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.