Home - Merken - Urmet - Yokis - YnO app

Bedien uw huis eenvoudig met de YnO-app

Eenvoudig, efficiënt en volledig gepersonaliseerd: een uitkomst voor bewoners en medewerkers!

Met één druk op de knop al uw lichten aan- of uitschakelen? Tijdens uw vakantie inbrekers afschrikken dankzij aanwezigheidssimulatie? Met uw smartphone de poort openen, de verwarming bedienen of een vooraf bepaald lichtscenario instellen voor een gezellig etentje of een vergadering? De mogelijkheden van een domoticasysteem zijn eindeloos! Met de YnO-app laat u uw huis of kantoor in een handomdraai automatiseren en profiteert u van een comfortabele, veilige én energiebesparende woning of werkplek.

 

Ontvang advies op maat


De YnO-app: uw smart-home beheren vanaf uw telefoon

Comfort met YnO-app

Comfort
Vanaf elke locatie alle functionaliteiten in uw huis bedienen zoals u dat wilt: met de app, knoppen, afstandsbedieningen of zelfs uw stem.

veiligheid met de YnO-app

Veiligheid
Met aanwezigheidssimulatie schrikt u inbrekers af en op elk gewenst moment bestuurt bijvoorbeeld de toegangspoort.

duurzaamheid met de YnO-app

Duurzaamheid
Bespaar energie met speciale modules voor verlichting en door uw verwarming alleen op gezette tijden te laten werken.

personalisatie met de YnO-app

Personalisatie
Alle functionaliteiten precies afgestemd op uw wensen en de besturingsapp ingericht zoals u dat wilt, met rechten per gebruiker.

Yokis Smart Home
Yokis Smart Home is een reeks digitale modules die eenvoudig door uw installateur worden geplaatst. In een mum van tijd heeft u dankzij deze modules een geautomatiseerde woning of kantoorgebouw. U kiest voor het bedienen van alle functionaliteiten met knoppen aan de wand, afstandsbedieningen, uw stem (dankzij een koppeling met Google Home of Alexa) of met uw smartphone. Urmet, de fabrikant van Yokis, heeft speciaal voor eindgebruikers de Yokis YnO-app ontwikkeld, die volledig te personaliseren is en op elk gewenst moment kan worden uitgebreid.

Hoe werkt Yokis?
Voor het beheren van de installatie vanaf smartphone en tablet is alleen de Yokis Hub nodig; de webserver die het mogelijk maakt om de Yokis modules te beheren met behulp van de YnO-app. Nadat de installateur de configuraties van de installatie op de Yokis Hub heeft opgeslagen, kunt u direct aan de slag. Meer weten over Yokis?


YnO van Yokis: de functionaliteiten

Of u nu gebruikmaakt van de app of op een andere manier de functionaliteiten aanstuurt, er zijn vele automatiseringen mogelijk, waaronder:

De lichten in- en uitschakelen en de intensiteit van de verlichting aanpassen.

Stel gepersonaliseerde – en evt. energiebesparende – lichtscenario’s in voor elke situatie.

De verlichting wordt ‘s nachts (op 40% sterkte, voor energiebesparing) willekeurig aan- en uitgezet en de (rol)luiken willekeurig geopend en gesloten om inbrekers af te schrikken.

Tuinsproeiers op voorgeprogrammeerde tijden (dus ook tijdens vakantie) aanzetten.

De (rol)luiken neerlaten of ophalen.

De toegangspoort, het tuinhek of een elektrisch slot openen en sluiten op afstand.

Verwarmingselementen bedienen, instellen op gepersonaliseerde standen of bijvoorbeeld een eco-stand.

Met gebruikersaccounts en gepersonaliseerde accounts voor een bepaald tijdsbestek bepaalde mensen toegang geven tot het bedienen van bepaalde functionaliteiten.

Personaliseer de YnO-app door foto’s van uw eigen woning of kantoor toe te voegen en geef ruimtes namen.

verlichting besturen met de YnO-app
YnO-app voor smart home
Beheer uw smart home vanaf de YnO-app
Rolluiken aansturen met de YnO-app
tuinhekken aansturen met de YnO-app

Download gratis de YnO-app

Yokis is op elk gewenst moment uit te breiden met de functionaliteiten die u nodig heeft. Zo kunt u op termijn uw huis aanpassen als u slecht ter been raakt, zodat u minder hoeft te lopen, of om welke reden dan ook andere/extra wensen krijgt.

Uw installateur vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden van een Smart Home. Wilt u vast een kijkje nemen? De Yokis YnO-app is te gratis downloaden op smart devices en heeft ook een demo-modus beschikbaar!

YnO app voor Apple iOS
YnO app voor android
YnO-app een echte uitkomst

Yokis: een uitkomst voor iedereen

Met Yokis biedt Urmet een sterk antwoord op de steeds hogere eisen die aan woningen en kantoorgebouwen worden gesteld op het gebied van comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Eisen die zowel komen van bewoners en medewerkers als van installateurs, gebouwbeheerders en projectontwikkelaars. Speciaal voor installateurs heeft Urmet de Pro-app ontwikkeld, waarmee installatie, programmeren en configureren van het systeem zeer eenvoudig worden.

Voor gebouwbeheerders en projectontwikkelaars zijn domotica-systemen een investering in de toekomst; dankzij de grote schaalbaarheid groeit een woning of kantoorgebouw eenvoudig mee met de behoeftes van bewoners of medewerkers. Meer weten? Laat hier vrijblijvend een terugbelverzoek achter.

* Verplichte velden