Home - Blog / Nieuws - De nieuwste generatie IP Speakers van Zenitel

De nieuwste generatie IP Speakers van Zenitel

Next level IP-luidpsprekers

Next level IP-luidsprekers

Met trots presenteren we de nieuwe Zenitel IP Speakers. Dankzij de geïntegreerde microfoon is flexibele tweerichtingscommunicatie mogelijk door een terugspreekfunctie en omgevingsgeluid-luisterfunctie. Dit levert directe communicatie op in situaties waar veiligheid en beveiliging hoogste prioriteit heeft.

Zoals bij alle Zenitel producten kunt u ook bij deze nieuwe serie vertrouwen op de uitstekende geluidskwaliteit. Ze presteren overtuigend, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Alle vijf modellen kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande beveiligings-, omroep- en videomanagementoplossingen. Hierdoor zijn de luidsprekers vanuit één systeem benaderbaar en te bedienen. Bovendien is door de ingebouwde versterker de noodzaak van bekabeling sterk gereduceerd.

 Geschikt voor toepassing ten behoeve van:

  • Geluidsversterking en communicatie van informatie
  • Alarmering en verificatie
  • Omgevings- en faciliteitbeveiliging
  • Bezoekersmanagement
  • Monitoring van gebieden

De belangrijkste functies in één oogopslag

  • Terugspreekfunctie: hiermee kan de veiligheidsmedewerker rechtstreeks communiceren met iemand in de buurt van de luidspreker. Dankzij de push-to-talk-functie behoudt de medewerker de controle over het gesprek.
  • Monitoring, onderhoud & controle: de microfoon heeft zelfcontrolefuncties waarmee foutmeldingen kunnen worden gegenereerd en gericht onderhoud mogelijk is.
  • Ambient Listening: de veiligheidsmedewerker overziet de situatie door de microfoon te openen en het omgevingsgeluid te monitoren.
  • Automatische volumeaanpassing: de luidsprekers meten het omgevingsgeluid en passen automatisch het luidsprekervolume aan voor een optimale verstaanbaarheid bij hinderlijke achtergrondgeluiden.
  • Flexibele zonering: elke luidspreker kan afzonderlijk worden aangesproken, of gegroepeerd in zones.

Horen en gehoord worden wanneer het cruciaal is

Voor alle situaties waarin mensen zich bewegen zoals publieke ruimtes, winkels, scholen, ziekenhuizen of stadions: Zenitel biedt een perfect passende IP-luidspreker. Horen en gehoord worden wanneer het cruciaal is, dat is waar het om gaat.

Meer weten?

Lees het uitgebreide persbericht hier. Benieuwd naar de diverse modellen IP Speakers? Die vindt u in onze webshop.

Ontdek alle IP Speakers

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.