Home - Blog / Nieuws - Zenitel lanceert volgende generatie IP Speakers

Zenitel lanceert volgende generatie IP Speakers

Horen en gehoord worden in elke situatie waar veiligheid hoogste prioriteit heeft

15 november 2021, Oslo, Noorwegen — Zenitel, de toonaangevende leverancier van intelligente kritische communicatieoplossingen, kondigt met trots de lancering aan van vijf Next-Generation IP-luidsprekers die intelligente tweerichtingscommunicatie bieden en gebruikers in staat stellen te horen en gehoord te worden en in elke situatie begrepen worden.

“IP Speakers zijn een belangrijk onderdeel van omroepinstallaties en zijn essentieel om beveiligings- en veiligheidsuitdagingen te verminderen, vooral in veeleisende omgevingen”, zegt Lars Paulsson, Executive Vice President voor veiligheid en beveiliging bij Zenitel. “We zijn enthousiast en kijken ernaar uit om te laten zien op hoeveel verschillende manieren deze nieuwe generatie IP-luidsprekers van Zenitel waarde kan creëren voor onze klanten.”

De nieuwe lijn IP Speakers

  • Ceiling Speaker, ELSIR-10CM – Deze plafondluidspreker met IP54-classificatie is gebouwd voor gebruik binnenshuis en gaat uitstekend op in de omgeving. Een verborgen, ingebouwde microfoon geeft toegang tot intelligente audiofuncties, met behoud van een strak luidsprekerontwerp. Deze luidspreker is geschikt om spraakberichten en achtergrondmuziek weer te geven. Ontdek hier.
  • Horn Speaker, ELSII-10HM – De hoornluidspreker is perfect voor bescherming van perimeter en bedrijfseigendommen. Het ontwerp en de frequentierespons van de luidspreker stellen de gebruiker in staat om spraakberichten over afstanden af ​​te leveren. Het robuuste ontwerp met IP67-classificatie maakt het een geweldige buitenoplossing. Ontdek hier. 
  • Long Horn Speaker, ELSII-10LHM – De Long Horn-luidspreker levert communicatie in grote gebieden, vooral waar de plaatsing van de luidsprekers een uitdaging is. Net als bij de standaard hoornluidspreker, is de Long Horn-luidspreker met een geluidsdruk tot 120dB perfect voor bescherming van perimeter en bedrijfseigendommen. Het robuuste ontwerp met IP67-classificatie maakt het een geweldige buitenoplossing. Ontdek hier.
  • Cabinet Speaker, ELSII-10WM – Deze opbouwluidspreker met IP66-classificatie is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Hij wordt aan de muur bevestigd en er is speciale aandacht besteed aan de esthetiek, waardoor de luidspreker gemakkelijk opgaat in zijn omgeving. Hij is perfect voor zowel het weergeven van spraakberichten en achtergrondmuziek. Ontdek hier.
  • Projector Speaker, ELSII-10PM – Deze projectorluidspreker met IP65-classificatie is een bidirectionele luidspreker die is ontworpen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Hij zorgt voor een goede dekking in gebieden zoals gangen, hallen, looppaden en spoorplatforms waar geen plafondluidsprekers kunnen worden geïnstalleerd. Hij biedt een perfecte combinatie van het bereik en dekking van een hoornluidspreker met het esthetische ontwerp van de opbouwluidspreker. Ontdek hier.

Bijzonderheden van de nieuwe serie

Elke nieuwe luidspreker bevat de superieure audiotechnologie van Zenitel, voor interactiviteit, integratie en duidelijke communicatie. Bijzonderheden van de nieuwe serie zijn:

  • Ingebouwde microfoon voor luisteren naar omgevingsgeluid en terugspreekfunctie
  • Automatische volumeregeling
  • Een ingebouwde versterker die de noodzaak van bekabeling vermindert
  • Flexibele zonering doordat elke luidspreker individueel kan worden aangesproken, of gegroepeerd om grotere zones te vormen

De implementatie van open standaarden zoals SIP, Multicast en RTP-streaming maakt eenvoudige integratie mogelijk, en onze drie communicatieplatformen – SIPIC-EDGE en ICX-Alphacom – stellen gebruikers in staat om op te schalen voor toekomstige behoeften, van standalone systemen tot oplossingen op ondernemingsniveau. Voor meer informatie, lees verder op https://www.zenitel.com/ip-speakers en in de Elbo-webshop.

Naar de webshop

Zenitel

Over de Zenitel Groep

Zenitel is de toonaangevende leverancier van intelligente kritische communicatieoplossingen waarmee mensen in elke situatie kunnen horen, gehoord en begrepen worden. Omdat kwalitatief hoogwaardige communicatie van cruciaal belang is in vele bedrijfssectoren, werken de Zenitel-systemen samen met andere beveiligingssystemen, waaronder CCTV, toegangscontrole en alarmsystemen voor een uitgebreide beveiligingsoplossing. 

Meer informatie over Zenitel

Over Elbo TechnologyCommunicatie, veiligheid, comfort én beheer

Elbo Technology is importeur en leverancier van intercomsystemen, omroep en ontruiming, toegangscontrole, camerasystemen, domotica en noodverlichting. Elbo Technology levert aan installateurs en systeemintegratoren in de segmenten Woningbouw, Gezondheidszorg, Gebouwbeveiliging, Distributie & Logistiek, Infra & Transport, Openbare Veiligheid, Industrie en Extra beveiligde objecten.

De communicatie, veiligheid, comfort én beheer daarvan vormen een snel innoverend vakgebied dat vraagt om experts en specialisme. Elbo Technology voorziet klanten van advies en ondersteuning bij de uitdagingen van gebouwbeheerders en gebruikers.

Vragen? Bel 040-2679888 of mail ons advies@elbotechnology.nl

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.