Home - Blog / Nieuws - Met Miro twee handen vrij!

Met Miro twee handen vrij!

Een gepersonaliseerde handsfree intercom

De Miro-collectie is een mooie aanvulling op het welbekende hoorntoestel en de kleurenmonitoren. De bewoners van een appartementencomplex kunnen een toestel kiezen dat het best past bij de eigen wensen

Miro binnentoestellen beschikken over de gebruikelijke mogelijkheden zoals spreken, zien en de deur openen. Ze zijn bovendien standaard uitgerust met een inductielus voor slechthorenden en een tweede signaalgever voor het aansluiten van een voordeurbeldrukker.

Bewoners kunnen eenvoudig tot wel vijf verschillende tonen instellen. De druktoetsen zijn heel gebruiksvriendelijk en daardoor ook zeer geschikt voor senioren. Vanzelfsprekend zijn Miro-binnentoestellen uitgerust met kwalitatief hoogwaardige monitoren, die een uitzonderlijk hoge en zeer stabiele beeldkwaliteit leveren, zelfs op 200 meter afstand van de voeding en aangesloten via de standaard wandkabel.

Integratie met domoticasysteem van Yokis

De Miro handsfree intercomtoestellen zijn voorzien van vier functietoetsen. Hiervan zijn er twee geschikt voor een eenvoudige koppeling met de professionele draadloze domoticamodules van Yokis. Dit biedt de bewoner bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij het verlaten van de woning met één druk op de knop alle verlichting uit te schakelen, de rolluiken te openen of te sluiten, of een van de diverse andere denkbare scenario’s in werking te zetten.

Miro in combinatie met Yokis is een toegankelijke manier om in te stappen in domotica zonder grenzen. Deze oplossing is eenvoudig uit te breiden met meer ontvangers, schakelmateriaal, handzenders en een bediening vanuit smartphone of tablet.

Meer over Yokis

Ontdek de mogelijkheden van een handsfree intercom

De kracht van 2Voice-deurcommunicatie

De monitor kan worden verbonden aan het 2Voice systeem van Urmet. Dit deurcommunicatiesysteem is eenvoudig te installeren met dipswitches en een handige programmeerapp. Er zijn grote afstanden te overbruggen en enkel twee draden benodigd. De stabiele toestellen hebben bovendien de hoogste beeldkwaliteit. Na de installatie is 2Voice zeer betrouwbaar. Met de handige signaalverdelers met thermische kortsluitbeveiliging betreft een eventuele storing slechts die ene woning; de rest van het systeem blijft bij een individueel probleem gewoon online.

Meer over 2Voice

Voordelen van een Miro handsfree intercom

  • 4,3” beeldscherm (16:9)
  • Zeer hoge beeldkwaliteit 
  • Ingebouwde woningautomatisering via Yokis-domotica modules
  • Inductielus voor slechthorenden
Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.