Home - Blog / Nieuws - Het 2-SMART entreepaneel voor 2Voice: een oplossing voor iedereen

Het 2-SMART entreepaneel voor 2Voice: een oplossing voor iedereen

De voordelen van een slim paneel zoals 2-SMART

Bovendien is het entreepaneel dankzij het tweedraads 2Voice-systeem eenvoudig te installeren en kunnen individuele wensen van bewoners in acht worden genomen. Het 2-Smart entreepaneel voor 2Voice van Urmet biedt voordelen voor iedereen, van installateurs en gebouwbeheerders tot bewoners, zoals:

  • Naam- en sleutelbeheer op afstand
  • Afstemming op individuele bewonerswensen
  • Veiligheid, dankzij liftmanagement en individuele deurstuurtijd
  • Installatiegemak
  • Tweetaligheid (spraak en tekst)

Centraal beheer op afstand

Het 2-SMART entreepaneel kan eenvoudig op afstand worden beheerd via de cloud. Dat betekent dat namen in een handomdraai zijn aangepast, zodat u tijd en kosten kunt besparen op herhaaldelijke trips naar panelen op locatie. Bovendien kunnen de digitale sleutels van het paneel op afstand worden geblokkeerd. Als een sleutel kwijtraakt of (per ongeluk) wordt meegenomen bij een verhuizing, hoeven niet alle sleutels en sloten te worden vervangen, maar hoeft slechts de sleutel in kwestie te worden gedeactiveerd. Het 2-SMART paneel is gemaakt van sterk materiaal en is vandaal- en vochtbestendig (volgens IK08 en IP54). De toestellen gaan dus lang mee en zijn een duurzame investering.

2 SMART entreepaneel

2-SMART is toekomstbestendig

Voor bewoners zijn er individuele instellingen te selecteren. Iemand die slecht ter been is, kan een langere oproeptijd krijgen en de deurstuurtijd is per elektronische sleutel instelbaar. Zo kunnen bewoners, ook als ze op langere termijn minder mobiel worden, probleemloos blijven wonen. Bovendien is het paneel uiteraard compatibel voor slechtzienden en blinden en is gesproken ondersteuning bij aanbellen mogelijk. Dankzij de tweetaligheid van het toestel kunnen bewoners spraak en tekst in zowel Engels als Nederlands krijgen.
 

Veiligheid
In het 2-SMART entreepaneel zit ook liftmanagement. Per sleutel kan de toegang met de lift bepaald worden, zodat bewoners slechts toegang hebben tot de verdieping waarop ze moeten zijn. Zo komen zij, en bezoekers, niet op verkeerde plekken terecht. Dankzij de individueel instelbare deurstuurtijd wordt ook voorkomen dat deuren te lang onnodig openstaan, waardoor verkeerde mensen naar binnen kunnen glippen. Omdat het paneel optioneel kan worden gekoppeld aan de CallMe-app van Urmet kunnen bewoners zelfs bij afwezigheid oproepen beantwoorden via een smartphone of tablet. Daarmee wordt het gevoel van veiligheid van bewoners aanzienlijk verhoogd.

 

De vele mogelijkheden van 2-draads systemen

Het 2-SMART entreepaneel is geschikt voor 2Voicesystemen. Dit tweedraadssysteem is eenvoudig te installeren en zeer ongevoelig voor storingen. Bovendien biedt het 2-SMART paneel dankzij het 2Voice-systeem de mogelijkheid tot lettertoevoeging A tot en met Z.

Het 2-SMART entreepaneel voor 2Voice is een uitkomst voor iedereen: van installateur tot gebouwbeheerder en bewoner. Wilt u ook voorbereid zijn op de toekomst met een slim entreepaneel? 

Bekijk hier het 2-SMART paneel

Het paneel is exclusief verkrijgbaar bij Elbo Technology, neem voor meer informatie contact op met onze experts: 040 26 79 888

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.