Home - Referenties - Havenkwartier in Katendrecht; stoer gebouw met Italiaanse Urmet ‘touch’

Havenkwartier in Katendrecht; stoer gebouw met Italiaanse Urmet ‘touch’

Luxe video-intercomsystemen voor 163 koopappartementen

Aan de kade van de Maashaven oftewel `De Kaap’ staat het gloednieuwe Havenkwartier. Een toekomstbestendig woongebouw waar appartementen, loodswoningen en eensgezinswoningen worden gecombineerd. Bij dit gebouw met uiterst moderne, industriële uitstraling horen uiteraard ook stijlvol vormgegeven systemen. Voor de video-intercom is de keuze gevallen op een 2voice systeem met het Urmet Alpha digitaal naamregister en de Miro kleurenmonitor met hoorn. De installatie en configuratie zijn uitgevoerd door Elektrotechnisch installatiebedrijf H.Ek.

De gekozen oplossingen:

 

Vragen over dit project

Toekomstbestendig wonen

Het Havenkwartier bestaat in totaal uit 36 eengezinswoningen, 14 loodswoningen, 150 appartementen, 1 commerciële ruimte, 2 daktuinen en een afgesloten parkeergarage. Wonen op 'De Kaap' is toekomstbestendig wonen en er is veel aandacht besteed aan ruimte voor tuinen, óók op het dak! Zo groeit er een levendige -interne- buurt, en fijne thuishaven voor alle eilandbewoners.

Sven van Dijk en Claudia Meessen waren te gast op de bouwplaats van project Havenkwartier.

Bekijk hier het verslag van de opleveringsfase

User benefits

Alpha entreepaneel

Installatiegemak

Het Alpha digitaal naamregister is modulair en biedt eenvoud in programmering en configuratie.

Stabiel intercomsysteem

Stabiel systeem

Weinig onderhoud: Ieder intercomtoestel is geïsoleerd beveiligd tegen kortsluiting en beïnvloedt dus geen andere woningen.

Veiligheid middels camerasystemen

Veiligheid

Scherp beeld en helder geluid voor de bewoner: zij zien en weten precies wie er voor de deur staat.

In een handomdraai een intercomsysteem

Snel en gemakkelijk een intercomsysteem installeren? Dat kan met het 2-draads intercomsysteem van Urmet: 2Voice. Speciaal ontworpen om gemak te bieden aan installateurs, maar met ook vele voordelen voor gebouwbeheerders en -eigenaren en bewoners. Het systeem kenmerkt zich door betrouwbaarheid, schaalbaarheid en heldere audio- en beeldkwaliteit. 2Voice is bovendien heel eenvoudig uit te breiden met Yokis woningautomatisering, bedieningsmogelijkheden via apps, camerabeveiliging en toegangscontrole.

De gekozen oplossingen

Sven van Dijk
Vragen over dit project?

Hebt u vragen over het project Havenkwartier? Neem dan direct contact op met Sven van Dijk.

Tel: 040 - 2679888
Email: advies@elbotechnology.nl 

Wil jij meewerken aan bijzondere projecten als deze?

Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij erbij voor ons volgende project!

Werken bij Elbo

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.