Home - Referenties - De Trudo Toren: een architectonisch én technologisch hoogstandje

De Trudo Toren: een architectonisch én technologisch hoogstandje

Luxe video-intercomsystemen voor 125 sociale huurwoningen

Woningstichting Trudo heeft met de 70 meter hoge Trudo Toren gekozen voor een duurzaam architectonisch hoogstandje. En net als de architectuur is ook het video-intercomsysteem van Italiaanse afkomst, wat garant staat voor een elegant design met innovatieve functionaliteiten. CelektRon Elektrotechniek en Beveiliging heeft dit 2Voice video-intercom project uitgevoerd.

De gekozen oplossingen:

 

Vragen over dit project

Partnerschap in comfortabel en veilig wonen

Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die het graag net even anders doet. Het liefst met bijzondere projecten en grensverleggende initiatieven. Daarbij horen ook innovatieve producten die bijdragen aan comfortabel en veilig wonen. Deze woningcorporatie vindt al bij meerdere projecten in Elbo een kennispartner voor de verschillende betrokken installateurs.

User benefits

Alpha entreepaneel

Installatiegemak

Het Alpha entreepaneel is modulair en biedt eenvoud in programmering en configuratie.

Stabiel intercomsysteem

Stabiel systeem

Weinig onderhoud: Ieder intercomtoestel is geïsoleerd beveiligd tegen kortsluiting en beïnvloedt dus geen andere woningen.

Veiligheid middels camerasystemen

Veiligheid

Scherp beeld en helder geluid voor de bewoner: zij zien en weten precies wie er voor de deur staat.

In een handomdraai een intercomsysteem

Snel en gemakkelijk een intercomsysteem installeren? Dat kan met het 2-draads intercomsysteem van Urmet: 2Voice. Speciaal ontworpen om gemak te bieden aan installateurs, maar met ook vele voordelen voor gebouwbeheerders en -eigenaren en bewoners. Het systeem kenmerkt zich door betrouwbaarheid, schaalbaarheid en heldere audio- en beeldkwaliteit. 2Voice is bovendien heel eenvoudig uit te breiden met Yokis woningautomatisering, bedieningsmogelijkheden via apps, camerabeveiliging en toegangscontrole.

De gekozen oplossingen

Sven van Dijk
Vragen over dit project?

Hebt u vragen over het project Trudo Toren? Neem dan direct contact op met Sven van Dijk.

Tel: 040 - 2679888
Email: advies@elbotechnology.nl 

Wil jij meewerken aan bijzondere projecten als deze?

Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij erbij voor ons volgende project!

Werken bij Elbo

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.