Home - Referenties - Appartementencomplex Cavaljé in Ede

Appartementencomplex Cavaljé in Ede

48 appartementen

Appartementencomplex Cavaljé aan de Telefoonweg in het centrum van Ede is bijna twintig jaar oud. De Vereniging van Eigenaren vond dat de tijd was aangebroken het oude video-intercomsysteem te vervangen door een modernere variant. De eigenaren van de 48 woningen hadden onder meer kleurenbeeld op het verlanglijstje staan en de mogelijkheid duidelijk te kunnen zien wie er precies voor de deur staat.

Een gebruiksvriendelijke oplossing

Omdat ITN Installatietechniek uit Ede al jaren naar tevredenheid het onderhoud pleegt aan de elektriciteits- en warmte-installaties, was het contact snel gelegd. “Toen voor ons duidelijk was wat de wensen waren van de klant, hebben we contact opgenomen met Elbo Technology. Zij hebben ons meerdere opties voorgelegd, met daarbij een uitgebreide toelichting”, aldus projectleider Pascal Borger. “Omdat ik betrokken ben bij het technische gedeelte, ben ik bij het complex poolshoogte gaan nemen om de mogelijkheden op technisch gebied in kaart te brengen.” Al snel bleek dat alleen 2Voice in aanmerking kwam. “Het uitgangspunt was de bestaande bekabeling. Aangezien de afstand langer is dan 100 meter, vielen alle systemen af behalve 2Voice. In combinatie met Easy Door toegangscontrole, waarmee deuren door middel van een pasjessysteem worden geopend, een hele gebruiksvriendelijke oplossing.” 

 

Een goede voorbereiding

De bewoners wilden niet dat het systeem dagen buiten werking zou zijn. “Tijdens de training bij Elbo werd ik goed geïnformeerd over het redelijk nieuwe product Easy Door in combinatie met 2Voice. Daardoor konden we het systeem tot in de details voorbereiden, inclusief binnenposten, voedingsunits en entreepaneel. Ter plekke hoefden we alleen de oude apparatuur te vervangen door de nieuwe en de bekabeling te koppelen aan de units: een kwestie van adertjes aansluiten en testen maar. De klant was heel benieuwd of het mogelijk was alles in één dag te installeren, maar het is ons gelukt.” ITN Installatietechniek was daarbij erg te spreken over de samenwerking met Elbo Technology: “Ze reageren heel alert, ik hoefde maar te bellen en de volgende dag had ik de beschikking over de materialen. Ook voor technische ondersteuning waren ze altijd bereikbaar. Dat heeft veel tijd gescheeld.” 

Een tevreden klant

“De bewoners zijn heel tevreden over hun nieuwe deurcommunicatiesysteem, vooral over de beeld- en geluidskwaliteit. Ze doen zelf het beheer, dus wij hebben er verder geen omkijken meer naar.” 

 

Details over de systemen

Meer weten? 

Alles over 2Voice

Ontdek slimme systemen voor toegangscontrole

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.