Home - Blog / Nieuws - Vingtor-Stentofon wordt één wereldmerk

Vingtor-Stentofon wordt één wereldmerk

Eén merk, herkenbaar in alle markten

De geschiedenis van de twee merken dateert van 1946. Volgens Kenneth Dastol, CEO Zenitel Group, zal de samensmelting geen invloed hebben op de juridische structuur van Zenitel. De naam Zenitel zal echter nog minder zichtbaar worden als de twee welbekende merken zich op regelmatige basis prominenter zullen presenteren onder de naam Vingtor-Stentofon.


“Omdat beide merken wereldwijd een gevestigde naam hebben opgebouwd – Stentofon met onshore en Vingtor met offshore communicatiesystemen – ben ik blij dat ze nu verenigd zijn”, vertelt Kenneth Dastol. “Door de tijd heen is er veel veranderd, maar we hebben ons altijd vastgehouden aan hetzelfde primaire doel: de meest geavanceerde, robuuste en betrouwbare communicatieoplossingen bieden in de markt. Dit onderscheidt ons steeds weer van andere leveranciers op het gebied van kritische communicatie.”

Wat betekent de samenvoeging in de praktijk?

De samenvoeging is een weldoordachte beslissing geweest. Omdat de twee merken binnen hetzelfde bedrijf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd worden, was het uiteindelijk onvermijdbaar. Vooral voor nieuwe klanten biedt de samenvoeging vereenvoudiging. Daarbij maakt het partners van Vingtor-Stentofon sterker, is voorraadbeheer minder complex, kan men operationeel maximaal excelleren en zijn offertes voor het standaard aanbod simpeler.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.