Home - Blog / Nieuws - SIP is een wereldtaal met eindeloze mogelijkheden

SIP is een wereldtaal met eindeloze mogelijkheden

SIP maakt multimediacommunicatie mogelijk: het is een taal die de diverse apparatuur met elkaar laat communiceren en informatie laat uitwisselen. Als gewaardeerd partner van Zenitel biedt Elbo Technology veel op SIP-gebaseerde producten. Zo zijn de SIP-intercomtoestellen robuust, veelzijdig en ze leveren een superieure geluidskwaliteit. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor Voice-over IP-communicatie met andere apparatuur zoals IP-telefooncentrales (IPBX).

Hieronder voorbeelden van de verschillende SIP-intercoms.

SIP-intercomsysteem

Pulse, eenvoudig en economisch

Pulse is een slimme, economische oplossing voor projecten met twee tot zestien intercoms. Het werkt met alle IP-toestellen van Zenitel en maakt gebruik van SIP-technologie en bestaande IP-netwerken. Dit intercomsysteem behoeft geen centrale server en eist dus geen extra licentiekosten. Eenvoudig te installeren en ideaal voor winkels, kantoren, scholen, klinieken en andere kleine bedrijven en instellingen.

pulse intercomsysteem voor Zenitel

AlphaCom, krachtig en flexibel

Voor de wereld utiliteit, industrie, verkeer en infra biedt Zenitel het meest krachtige en flexibele communicatieplatform, genaamd AlphaCom: audioservers met maximale intercomfunctionaliteiten, een zeer hoge geluidskwaliteit, lange levensduur, hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten. De 552 aansluitingen die elke centrale telt zijn geschikt voor zowel IP- als conventionele intercomtoestellen. Dit voor SIP-communicatie geschikte systeem is onbeperkt uit te breiden en uitstekend te integreren met andere beveiligings- en gebouwenmanagementsystemen. Ideaal voor omvangrijke gebouwencomplexen, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, kantoren, winkelcentra, bankgebouwen en detentiecentra.

Receptiediensten van ComPanel

In tegenstelling tot veel onpersoonlijke communicatiepanelen, biedt het elegante ComPanel de bezoeker een warm welkom. Via het eenvoudige menu kan hij of zij direct contact leggen met de gewenste persoon. De grafische interface is heel flexibel en kan aangepast worden aan de bedrijfsidentiteit en elk gewenst design. Dit op SIP-gebaseerde communicatiepaneel voorziet in een automatische terugkoppeling naar de bezoeker door middel van tekstberichten, audioberichten en plattegronden.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.