Home - Blog / Nieuws - Nieuw van Urmet: de Mini Note Plus deurvideoset

Nieuw van Urmet: de Mini Note Plus deurvideoset

De Mini Note Plus van Urmet is een tweedraads deurvideoset met ingebouwde Yokis-zender voor het draadloos aansturen van Yokis-domoticamodules. De deurvideoset is specifiek ontwikkeld voor toepassing in eengezinswoningen en bestaat uit een entreepaneel met kleurencamera, een 7” handsfree kleurenmonitor en een voedingseenheid.

In een woning kunnen tot vier monitoren parallel op elkaar worden aangesloten. Voor iedere monitor kan een keuze worden gemaakt uit vijf oproeptonen. Daarnaast kunnen deze toestellen worden gebruikt voor intercomgesprekken met andere bewoners.

mini note plus kleurenmonitor

Met Mini Note Plus domoticafuncties
vanaf de monitor te bedienen

De kleurenmonitor is uitgerust met een ingebouwde draadloze Yokis-zender. Deze zender kan worden gekoppeld met digitale ontvangers voor de bediening van verlichting, zonwering en andere apparaten. Het menu van de monitor is voorzien van twaalf pictogrammen, waarvan er acht kunnen worden gebruikt voor het aansturen van functies en vier voor scenario’s.

Slechts één druk op de knop
om verlichting en rolluiken te regelen

Een functie kan zijn het in- of uitschakelen van de verlichting in uw woonkamer, keuken, slaapkamer en/of badkamer. Een scenario is een combinatie van verschillende functies. Zo kunnen met één druk op de knop bijvoorbeeld alle rolluiken worden gesloten, en kan gelijktijdig de tuinverlichting worden ingeschakeld. Bovendien kan voor iedere functie eenvoudig een weekprogramma worden ingesteld, zodat bijvoorbeeld steeds in het weekend om 20:00 uur de tuinverlichting voor een bepaalde periode wordt ingeschakeld. 

Yokis Power kan draadloos aansturen tot maar liefst 250 meter

Door het gebruik van modules uit de nieuwe Yokis Power-serie, kunnen draadloos sturingen worden gegeven tot op een afstand van maar liefst 250 meter (open veld). Hoewel deze afstand enigszins wordt beperkt door onder andere muren en metalen, is het aansturen vanaf de begane grond van verlichting, zonwering of andere apparatuur op zolder, doorgaans geen probleem. Mocht er toch sprake zijn van te veel signaalverlies, dan kan een extra ontvanger worden geconfigureerd als repeater en aan de installatie worden toegevoegd. Het signaal wordt door deze repeater versterkt waardoor het opzetten van een verbinding, zelfs op grote afstand binnenshuis, geen probleem hoeft te zijn. Daarnaast kunnen modules ook worden toegepast als repeater bij afstanden van meer dan 250 meter.

Mini Note Plus maakt snapshot van alle bezoekers

De Mini Note Plus deurvideoset is in staat om een foto te maken van bezoekers. Deze functie kan zowel handmatig worden geactiveerd als ook automatisch, 2 seconde na aanbellen. Het geheugen van het binnentoestel biedt ruimte voor het opslaan tot wel 100 foto’s. Zo kunt u ook wanneer u van huis bent geweest zien wie er bij u voor de deur heeft gestaan.

Oproepen doorschakelen naar een mobiele telefoon

De deurvideoset is voorbereid op “Call Forwarding” naar een smartphone, een functie die begin 2017 middels een nieuwe module beschikbaar zal komen. Het toevoegen van deze module aan de installatie maakt het mogelijk om vanaf een vakantieadres - maar ook vanaf de bank - te zien wie er voor de deur staat, met hem of haar een gesprek te voeren en desgewenst de deur open te sturen.

De complete deurvideoset heeft een brutoprijs van € 825,- (excl. BTW)* en is uit voorraad leverbaar. Indien gewenst komt een van onze buitendienstcollega’s deze nieuwe deurvideoset en de mogelijkheden daarvan presenteren en demonstreren.

* De set met al zijn mogelijkheden vervangt onze deurvideosets 1722/81 en 1722/71.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.