Home - Blog / Nieuws - Max is slank en gevoelig

Max is slank en gevoelig

Max IP-kleurenmonitor voor IPerVoice

Max is de nieuwste generatie Urmet IP 7” touchscreen, die de wereld van deurvideo wezenlijk verandert. De ultradunne, state-of-the-art monitor kan op de muur of verzonken worden gemonteerd. Het gevoelige touchscreen integreert moeiteloos innovatieve functies zoals IPerHome woningautomatisering en toegangscontrole met elektronische sleutels.

De slanke en veelzijdige lijnen geven deze monitor een uniek design, dat perfect geïntegreerd kan worden in een eigentijds interieur. De Max IP-kleurenmonitor voor IPerVoice - met een 7” touchscreen, ingebouwde camera en luidsprekers - is geschikt voor alle IPerVoice-woongemakfuncties en voor het beheer van woningautomatisering. De monitor is leverbaar met draadloze verbindingen via wifi of bluetooth en met Yokis-domoticamodules.

Bekijk de uitgebreide technische informatie, de Engelstalige video of ga direct naar onze productomgeving.

IP-kleurenmonitor voor IPerVoice
Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.