Home - Blog / Nieuws - Kostprijs installateurs blijft stijgen: ga voor reductie faalkosten

Kostprijs installateurs blijft stijgen: ga voor reductie faalkosten

Door deze stijgende kostprijzen en een aanneemsom die haast permanent onder druk staat, is faalkosten reduceren van het grootste belang. Zeker ook omdat fouten in installaties leiden tot extra en vaak onnodige inzet van toch al schaars personeel. Er zijn onderzoeken die aangeven dat maar liefst 30% van de opdrachtsom opgaat aan faalkosten, andere onderzoeken houden het op 10% van de omzet. Om hoeveel procent het exact gaat, is dus niet precies duidelijk, maar het is hoe dan ook veel - en vaak niet nodig!

Elbo Technology gaat voor volledige ontzorging van de installateur en alle anderen met wie we samenwerken.

Door al in het begin van een project betrokken te zijn, kunnen we adviseren en eventuele fouten tijdig herkennen en voorkomen. Door met Elbo Technology samen te werken kunt u ook faalkosten reduceren. We kennen de markt, de mogelijkheden en de innovaties. Door direct te schakelen met de installateur houden wij de lijntjes kort. Zo verzorgen we projectopnames op locatie, hebben we een permanent bezette helpdesk, verzorgen we blokschema’s in het offertetraject, aansluitschema’s op maat, ondersteuning op locatie en vele gratis producttrainingen. Bovendien leveren we kwalitatief zeer hoogwaardige en stabiele producten.

Heeft u ook hulp nodig bij faalkosten reduceren of heeft u een ander vraagstuk? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Bronnen:
https://www.installatie.nl/blogs/help-de-kostprijs-stijgt-5-tips/

https://www.cmenp.nl/faalkosten/ 

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.