Home - Blog / Nieuws - Kan Turbine een V8 raceauto verslaan?

Kan Turbine een V8 raceauto verslaan?

Turbine-serie van Vingtor-Stentofon is een ware revolutie

Wanneer het gaat om bedrijfskritische communicatie, dan is de Turbine-serie van Vingtor-Stentofon een ware revolutie. De toestellen zijn ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen. Een van de meest opvallende innovatieve kenmerken is de mate waarin hinderlijke achtergrondgeluiden onderdrukt worden. Maar kan Turbine een V8 raceauto verslaan?

Zie hier het bewijs: intercommunicatie wordt met Turbine heel betrouwbaar

Liefhebbers van de racesport genieten van het brute geluid van V8 raceauto’s. Het geeft hen een kick als de sportwagens met een geluid van meer dan 120 dB de bocht van het circuit omgaan. Het bracht Vingtor-Stentofon op het idee om met Turbine de uitdaging aan te gaan tegen zo’n geluidsproducerende auto. Bekijk de test en laat u verrassen!

Elbo Technology weet alles over Turbine

Wilt u meer weten over de (toepassings)mogelijkheden van Turbine? Elbo Technology heeft alle kennis in huis om u uitgebreid te informeren en indien gewenst te adviseren. Door ons vanaf het begin te betrekken, kunnen we samen tot de beste oplossing komen voor de klant. Bel (040 267 9888) of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.