Home - Blog / Nieuws - IPerVoice toegangscontrole: één systeem, ontelbare mogelijkheden

IPerVoice toegangscontrole: één systeem, ontelbare mogelijkheden

IPerVoice is een totaaloplosser voor de woningbouw

IPerVoice biedt veel meer dan alleen een optimale deurcommunicatie. Dit veelzijdige, gebruiksvriendelijke systeem is te integreren met camerabewaking, toegangscontrole met elektronische sleutels en woningautomatisering. Ook inbraak- en brandalarm, receptiediensten, liftmanagement, intercom tussen appartementen en videogeheugen en voicemail per appartement kunnen onderdeel uitmaken van deze totaaloplossing voor de woningbouw.

IPerVoice totaaloplossing voor de woningbouw

Het beheer binnen een IPerVoice-systeem is zeer efficiënt ingericht

IPerVoice biedt geavanceerde functionaliteiten, waaronder anti-passback en groeps- en tijdprofielen. Namen wijzigen in de entreepanelen, aanpassingen doorvoeren in het toegangscontrolesysteem en sleutels onderhouden: het kan allemaal in dezelfde beheeromgeving plaatsvinden, zowel lokaal als op afstand. De toegangsrechten van sleutels aanpassen neemt door deze efficiënte inrichting slechts enkele minuten in beslag, ook als het gaat om hele bewonersgroepen in bijvoorbeeld een deel van het woongebouw.

PIO-controller IPerVoice

Met de nieuwe PIO-controller meer gemak en een betere veiligheid

Voor IPerVoice-installaties met de softwareversie 4.1 en hoger is er vanaf nu een PIO-controller beschikbaar. Deze wordt middels een IP-LAN-interface met het IPerVoice-systeem verbonden. Door de toegangscontrolerechten van de aangesloten leeskoppen lokaal op te slaan op de PIO-controller - en niet op de server - voorkom je het probleem dat in geval van netwerkstoringen de deuren niet opengaan. De interfacemodule is hiertoe voorzien van een back-up batterij. Zo hebben bewoners en andere houders van elektronische sleutels altijd toegang.

Technische voordelen van de PIO-controller voor IPerVoice

De PIO-controller biedt standaard toegang tot twee deuren, maar kan door een uitbreidingsmodule vier lezers op een interface aansluiten. Hiermee wordt dus fors bespaard op materiaalkosten. Nog een ander voordeel van het toepassen van de PIO-controller voor IPerVoice is de grote afstanden die overbrugd kunnen worden: tot wel 100 meter tussen de controller en de lezer.

Wil men de deur openen via een afstandsbediening, dan kan de controller worden toegepast in combinatie met Proximity-lezers, RF-ontvangers en toegangscodemodules. De Proximity-lezers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er een smalle opbouwversie voor binnen- of buitengebruik, standaard of vandaalbestendig; handig voor plaatsing op een deurstijl. Maar ook voor inbouw in de bekende Urmet-entreepanelen is een oplossing voorhanden: de Sinthesi S2 of Sinthesi Steel module.

Klik hier voor meer informatie over IPerVoice.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.