Home - Blog / Nieuws - IP Digital Notice Board

IP Digital Notice Board

Efficiënt communiceren met bewoners, medewerkers of bezoekers in een gebouw kan erg lastig en tijdrovend zijn, maar dat hoeft niet meer! Met digitale narrowcasting schermen houdt u alle mededelingen eenvoudig bij, ook op afstand. Vertel uw bewoners of bezoekers wat ze moeten weten met slechts enkele klikken op de knop en bespaar aanzienlijk op papier, tijd en kosten. Het kan met het nieuwe IP Digital Notice Board van Urmet! 

De mogelijkheden van narrowcasting schermen

Met behulp van narrowcasting schermen (ook wel informatieschermen genoemd) kunt u efficiënt en gericht informatie delen met uw doelgroep, zoals de bewoners van een appartementencomplex, bezoekers in uw kantoorgebouw of consumenten in een winkelcentrum. Op één of meerdere schermen kunt u precies die berichten plaatsen die voor uw doelgroep op dat moment van belang zijn. Denk hierbij aan informatie over waar ze moeten zijn voor een afspraak, de dag waarop de glazenwasser langskomt en vele andere mogelijkheden.

Urmet narrowcasting schermen van de hoogste kwaliteit

Innovatieve schermen van de hoogste kwaliteit

  • IP Digital Notice Board van Urmet is centraal te beheren op afstand, dankzij de gratis software die ervoor beschikbaar is.
  • U kunt video’s (MPEG, WMV, AVI), foto’s (JPEG, JPG, PNG), bestanden (o.a. Word, Excel, Powerpoint) en meer casten.
  • Live, op afstand, in de gaten houden of alles naar behoren werkt.
  • Het IP Digital Notice Board is robuust en vandaalbestendig, onder andere dankzij de stalen behuizing en verhard glas.
  • Koppel een onbeperkt aantal narrowcasting schermen aan uw cloudsoftware: zo kunt u in een handomdraai alle schermen aanpassen, updaten en synchroniseren.

De narrowcasting schermen van Urmet zijn verkrijgbaar in twee varianten: een Digital Notice Board (het 17” scherm zelf) en een HDMI Interface. Met deze interface kunt u ook van elk ander scherm, dat is voorzien van een HDMI-ingang en internetverbinding, een informatiescherm maken.

Meer weten over de mogelijkheden en alle specificaties bekijken? Ontdek hier alles over het IP Digital Notice Board

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.